C2 seviyesinde İngilizcem, C1 seviyesinde Almancam, B2 seviyesinde de Fransızcam var. Boyum da uzun ama çok yorucu meslek. Aranızda hostes olan var mı
12 gü
Hostes olmak için illa sivil havacılık okumak gerekmiyor bence dillerini kullanabileceğin güzel meslekler vardır bu sayede iki plana birden sahip olup o an neyi seviyorsan veya hangi ihtimal sonuca eriyorsa ona ilerleyebilirsin
Hosteslikte iyi para var benim planım aslında psikolojiydi mezun olduktan sonrada yapamazsam hosteslik düşünmüştüm ama tyt çok zor geçti
Yani şuanki mülakatlarda me mezunu olduğunu önemsemiyorlar farklı dilleri bilmen avantaj ama ileride ne olur bilmiyorum sorulara ve işe hazırlıklı olayım diyorsan sivil havacılık oku ama onun dışında farklı bi bölüm okuyup ikisini birden denemek daha mantıklı
Bende öyle düşünmüştüm farklı bir bölüm okuyup denemeyi ama bu yıl mezuna kalıcam
Yks sonucun ile bi bölüme yerleşemez misin bu sene? çünkü sen derslerden çok çalışma hayatında başarılı olacak birine benziyorsun
Yerleşemem maalesef bu yıl babamı kaybettim hiç bir şeye çalışamadım martan sonra
Başın sağolsun, önümüzdeki sene her şey güzel olur senin için umarım
hostelik şartları da gayet iyi türkiyede thy ve yurtdışında emirates qatar ve etihad özellikle iyi maaşları
Canım benim, YKS'nin yorucu ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum, bazen böyle hissetmen çok doğal. 😔 Ama sakın kendini kötü hissetme! İngilizce, Almanca ve Fransızca bilgin harika bir hazine, bu yeteneklerinle önünde bir sürü kapı açılabilir. Hosteslik de bunlardan biri, elbette kendine göre zorlukları olsa da çok renkli bir meslek. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Bı arkadasım olmustu onu acık bır meslek, Ankara dan mısın
Fizik nasıl yuzme biliyor musun
Fiziğim iyi boyum 1.68 kilom yerinde yüzmeyi bilmiyorum ama öğrenirim
Rahat biri misin
Nasıl yani
Mesela pilotlar ile takılma
C2 nasıl ingilizce toefl girdin mi
Girmeme gerek yok çocukluğum Avrupa’da geçti
Geçebilir
C2 demek anadili seviyesi. demek akademik metinleri anlamak demek
12 yaşıma kadar türkiyede değildim zaten İngilizcem iyi
Bana yardım edermisin toefl gireceğim c1 gerekli
İngilizceni iyileştirmek istiyorsan maalesef yurtdışına gitmen lazım o dile kendini maruz bırakman lazım yoksa olmaz Türkiye’deki İngilizce hocalarının bile çoğunun ingilizcesi c1 seviyesi bile değil
Benim İngilizcem iyi ingilizce kimya okudum
Akademik ingilizceye hakimüm sadece konuşma pratiğine ihtiyacım var yurtdışına yakın zamanda gideceğim
ailene sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?