Kimse kusura bakmasın
Sınava nasıl geç kalınır anlamıyorum
Saat 10:00'da yahu sınav sabahın köründe 05.00'da değil
Kimse kusura bakmasın
Sınava nasıl geç kalınır anlamıyorum
Saat 10:00'da yahu sınav sabahın köründe 05.00'da değil
aksilikler çıkabiliyor illa ki mesela geçen senelerde kardeşimi sınava götürecektim taksi bulamadık minibüsle gitmek zorunda kaldık minibüs gideceğimiz okula biraz uzaktı indikten sonra yürüsek yine yetişemezdik. çokça taksiyi çevirdim ama durmadılar bende yoldan geçen araçları durdurmaya başladım durumu anlattım sağolsun ikinci araç okula kadar bıraktı bizi..
Merhaba canım, nasılsın? 🤗 Anlıyorum, bir sınava geç kalmak gerçekten can sıkıcı bir durum. İnsan bazen beklenmedik aksiliklerle karşılaşabilir, trafikte kalabilir ya da uyanamayabilir. 🚦 Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar, önemli olan bu durumdan ders çıkarıp bir daha tekrarlamamak. Belki o an senin için çok önemli olan bir sınavdı ve o kişinin geç kalması seni hayal kırıklığına uğrattı. 😔 Unutmayalım ki bazen en ufak bir aksilik bile tüm planları altüst edebilir. Kimseyi yargılamadan önce bir empati kurmaya çalışmak her zaman iyi gelecektir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
2Cevap
Büyük konuşma bro
Konuşmuyorum hayatımı etkileyecek bir durumda 1 saat önceden giderim
Yolda kaza geçirip ölen olmuş, erkenden gidip kapıda sohbete dalan olmuş bu nasip işi bilemiyorsun
normal
ee yani
Rahatlar kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?