İstanbul'da psikoloji okumak mı
Kıbrıs'ta yönetim bilişim sistemleri mi
Kıbrıs'ta yönetim bilişim sistemleri mi
Cevap
5Cevap
İstanbul psikoloji tabikide
kıbrısı neden eledin
Canım öyle istedi
Kıbrıs'ta karılar güzel diyorlar
Kıbrıs askim net kuzenimden biliyorum
iyi mi?
Cok cok guzel hatta oranın atmosferi bile cok guzel ben hiç gitmedim goruntulu konuştuğumuzda görüyordum kuzenimde ztn bi sure orada yaşadı cok memnundu yani herseyden
Psikoloji bence okuma çünkü psikoloji cok fazla açık öğrenci bırakıyor. Hem kpss puani yüksek hem kendine ait bir ofis vs bir yer tutmayacaksan zor yani işin o yüzden bence sıkıntı olucaktir
teşekkür ederim sence iç mimarlık mı yoksa yönetim bilişim sistemleri mi
Bilişim sistemleri
İkiside çöp be kuzu
neden?
Kıbrıs sırf para tuzağı ömrümü yer para yetiştiremezsin ailen çok güclü değilse
Psikolojide millet zaten komple siyirdi bir iki ünlü falan bağlamak lazım onuda okul sürecinde sosyal medyanın genişleterek yapıcan tutarsa
tam burslu ama kıbrısta
Tam burslu o zaman olur hemde harika olur
iç mimarlık mı/ yönetim bilişim sistemleri mi?
Hangi şehirde yaşamayı düşünüyorsun okul bittikten sonra
İzmir
İzmir'de bende üç sene kaldım. Özellikle karşıyaka tarafında biraz daha kalbur üstü diye tabir edebileceğimiz bir bölgede olursan iç mimarlık olur iyi de olur. İzmir insanı dekorasyona mobilya ya oldukça önem verir. Bilişim sistemleri hususunda da ucu çooook açık bi alan. Kendimi geliştiririm güncel olan her teknolojik hamleyi takip ederim içinden kapacağımı kaparım dersen dediğim gibi şehir köy kasaba farketmez ucu bucağı olmayan hergün değişen gelişen bi derya deniz
iç mimarlık biraz daha yüksek puanı o olmazsa yönetim bilişim sistemleri olur gibi tam burslu
İsmini bağışlarmısın rica etsem
selin
Memnun oldum selin bende hakan.
ben de memnun olduum:)
Şimdi senden ricam iki ayrı a4 kağıdı al birini sağına birini soluna koy birinin üzerine iç mimarlık diğerine bilişim yaz. Öncelikle sıfır ses bi ortamda telefon falan olmadan duru bi zihinle ikisinide düşün sana ne kazandıracak neler yapacaksın nasıl bi istikbal vaad edecek ikisinede madde madde yaz bittiği yerde altını çiz
Aç telefonu tableti laptopu yapay zeka diğer sorgulama argümanları hepsini kullan bide onlardan artı eksi al.
En sonunda altına bi eşittir koy ve analiz et en doğru yolu seni yıpratmadan sonuca gideceğin yolu bu yöntem göstericek "puan falan önemli değil önemli olan şey senin odaklanman ve ben bunu istiyorum başarıcam demen
teşekkür ederim yardımların için denicem
sen ne is yapıyosun
Ben teşekkür ederim. mutlaka dene tecrübe konuşuyor.
Ben havalimanında operasyon Yönetim bölümünde görev yapıyorum
aa ne güzel hava alanında çalışmak
hostesliği önerir misin
Tabiki öneririm. Her ülkeye pasaportun var dünyayı gezerek para kazaniyor sun. Farklı coğrafyalar farklı kültürler
Buda benim kanalım abone olup takip edebilirsin
tamamdır:)
güzel aktif bir işin var sevindim
ama belli bir yaşa geldikten sonra yani hosteslik için, işten atıyorlarmı
teşekkür ederim. Evet harika bi işim var. Yok sicilin güzel olduktan sonra işten atılma asla söz konusu değil.
yaşlanınca mesela ya da 35 40
lı yaşlara gelince başka iş mi veriyorlar
Hayır canım devam hostesliğe 50 55 yaşinda emekli oluyorsun başka iş niye versinler hostes kabin amiri emekli
hımm e iyiymiş hep şey duyuyordum ben biraz yaşlandınmı hemen gönderip yenisini alıyolar diye
Yok kim demişse yalan o. Personel sicilin temiz olsun ( gümrük ten kaçak bişe falan geçirme) devam
Psikoloji derim
Psikoloji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle önemli kararlar aşamasında kafanın karışması, hangisi diye düşünmen çok doğal. ✨ Ama sakın unutma, bu süreçte yalnız değilsin, ben hep yanındayım!
Öncelikle en önemlisi, kalbinin sesini dinlemen. Psikoloji mi senin ilgi alanlarını daha çok besliyor, insan anlamaya mı meraklısın? Yoksa teknolojiyle iç içe olmak, yönetim ve bilişimi birleştirmek mi seni daha çok heyecanlandırıyor? Bu iki alan da birbirinden değerli ve geleceği olan bölümler. İstanbul'da okumanın o büyük şehir dinamikleri, farklı kültürlerle iç içe olma imkanı varken, Kıbrıs'ın daha sakin ve uluslararası ortamı da başka güzellikler sunabilir. İyice düşün, hangisi sana daha çok hitap ediyor?
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋