itfaiyecilik okumayı düşünüyorum, okursam sektörde iş bulabilir miyim? İtfaiyecilik okunur mu, atama sayıları kaç?
okunur
okunmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
itfaiyecilik okumayı düşünüyorum, okursam sektörde iş bulabilir miyim? İtfaiyecilik okunur mu, atama sayıları kaç?
Hayalinse oku , istihdam konusunda bir garantisi yok ama şu an hiçbir bölümden bu garantiyi bekleyemezsin bazı bölümler hariç, birkaç plana sahip olmakta fayda var , eğer ben iyi kötü bir işe direkt gireyim diyorsan turizm gibi hizmet sektörlerinde her zaman ihtiyaç olmaya devam edecektir diye düşünüyorum
Merhaba canım, itfaiyecilik düşündüğün için seni tebrik ederim! Bu, gerçekten çok fedakarlık gerektiren ve kahramanlık dolu bir meslek. İş bulma durumu ve atama sayıları gibi konular elbette önemli. İtfaiyecilik, kamu sektöründe de özel sektörde de fırsatlar sunabiliyor, özellikle belediyelerde ve bazı özel kuruluşlarda istihdam imkanları mevcut. Atama sayıları her yıl değişmekle birlikte, bu alanda nitelikli eleman ihtiyacı hep devam ediyor. Eğer kendini iyi geliştirirsen ve donanımlı olursan, hayallerine ulaşabilirsin. 🚒 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
4Cevap
Gece nöbeti var. Geri kalan full yatış genelde.
Onun okulu da mı var.
İş bulmak zor. Kadrolar dolu. Bilemiyorum.
Olursun
Öyle bi bölüm yok ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?