Kırık OBP ile 1 senede eşit ağırlık 100-90 bin yapılır mı YBS okuyan birisi için
2 gü
Kırık OBP ile 1 senede eşit ağırlık 100-90 bin yapılır mı YBS okuyan birisi için
Cevap
2Cevap
tükürsen 300 gelir canım çalış sen devamına bak kesin gelirr
Cidden mi peki mat için ne yapmalıyım bu bir senede tyt ayt 20 yapmam lazım
Cidden mi peki mat için ne yapmalıyım 20 net lazım:(
canim benim çok kötüydü ben 11. sınıfta köpek gibi çalışmaya başladım ve bir sene de zaten anca oturdu ama yemeden içmeden mat yaptım ve şu an cidden değdi yaptığıma 20 mat sorusu yapsan op başına koy ben 32 tane yaptım bugün ve inan diğer derslere göre hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum çünkü üç sene çalıştım mezuna kaldım mezun senemi iyi değerlendirdim eğer mat yapamicaksan diğer derslere yüklen mattan 13-15 yapsan bile kafi olur
Çok teşekkürler peki nasıl nereden başladın mat için bu kadar güzel sonuçlar için
sıfırdan başladım bıyıklı mat tyt yap 10 günde temel atma sonlarına doğru belki biraz zorlar ama çok iyi bir temel atma sonra matematigin ilacını çöz o bitti mi sonra 345 çöz baya iyi ilerlesin ama hep yanlış çıkıyor diye pes etme çünkü çok zaman lazım
Çok ama çok teşekkürler peki bu yaz pzt den itibaren tyt mat mı başlıyayım sıfırdan
rica ederim ben yazın başlamamistim ama sen istiyorsan baslayabilrisin sonuçta temelden olucak mat
Ayyy evet ben öyle yapayım garanti olsun hatta ocağa kadar sadece mat geo çalışayım sözelleri de 5 ayda hallederim ya
sozeli 3 aya bile yaparsın bence geoyu yapmana gerek yok o zor baya dediğim gibi yapsan 10 net kesin gelir belki daha fazla 20 net istiyorsan geoya gerek yok zaten en sonda onu sorarlar ki zor oluyor ona hiç kafanı yorma ben ona çok emek harcadım ama gene de yapmadimlsrim oldu
Yapılır ne var ki 100kda
Kırık obp. İle olur mu
Evet
Sende kapasite var yaparsın
Nereden anladın ahahahahdhajal
Anlarım ben
Bu ne la ruhum girse en az 50 k esit agirlik
Ama herkes aynı değil birde kırık obp 🥹
Knk okuma o zaman direkt a 101 zaten senin sonun bosa vakit kaybetme
Ben zaten okuyorum
Olmaz
Yapılır bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle bir hedefin olması harika! 🌸 Kırık OBP'nin elbette bir etkisi olur ama bu durum eşit ağırlıkta 90-100 bin sıralama yapmanın imkansız olduğu anlamına gelmez, asla pes etme! 💫 Önemli olan sınavdan alacağın netler. Yüksek netlerle OBP'nin etkisini dengeleyebilirsin. Bir sene odaklı ve planlı bir çalışmayla bu hedefe ulaşman kesinlikle mümkün! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋