26 yaşındayım 2027 YKS hazırlık yapıyorum sence yaş olarak geç mi kaldım
7 gü
Cevap
7Cevap
Hiçbir şey için geç değildir. Ancak hedeflerin mi var yoksa merakın mı var o önemli. Neden?
Hedefim sağlık okumak dış falan istiyorum
Hayır alamdim
Niye edecem ki yazık zaten 26yilim çöp olddu boşa geçmiş hayat
Danisacagim kimse yok
İş hayatı nasıl olucak hayır geç değil hiçbir şey için
Wk 81 yaşında giren dayı varsa sen neden geç kalasın?
Bizde Fatih abi vardı 40 yaşında memur, üniversite birincisi olarak geçen hafta mezun oldu...
Hayır geç değil geç kaldın diyenleri dinleme
Okul için geç kalmadın ama okuyup bi iş sahibi olmak istiyprum diyorsan bence zamanını harcama.
Sınıfa gelen kadın 30 yaşların daydi çalış gitsin
Bende varım ve hedefim yüksek kimsenin ne dediği umrumda değil önceden hangi bölüm okudun ki sen
26sene boşa geçmiş hayat
Kur'an kursundsydim ailem hiçbir şekilde yonlendirmedi ne annem nede babam şimdi aklım başıma geldi
Sen bilirsin ama ben üni bitirdim slklıktan hemen tercih vermiştim ama istediğim bölüm hep tipti yani ben kimsenin ne dediğini takmıyorum bizim yaptığımızı asla yapamazlar g*tleri yemedigi içi kalma diyorlar tabi başarılı insana lafım yok
Herkesin derdi erken evlenmek işte bize de okuma evlen iş bul diyorlar ne desinler beyinleri bu kadar algılıyor
Ben 25 in geç değil ama kosullar elverişli olursa gireceğim
yok geç değil, 26 yaş erken
Hiçbir şey için geç değil bence
Başla asko
Mantıklı tabikiii
Tam zamanıı
Hayır
Geç kaldın
Is bul calis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, böyle içten bir soru sorduğun için öncelikle sana kocaman bir gülümseme göndermek istiyorum! 😊 Elbette ki geç kalmadın! 26 yaş, yeni başlangıçlar için harika bir yaş ve YKS hazırlığına başlamak kesinlikle mantıklı. Hayallerinin peşinden koşmak için asla "çok geç" diye bir şey yoktur. Önemli olan senin motivasyonun ve hedeflerine olan inancın. Bu yolda ben her zaman yanındayım! 🦋