Oğlum meslek lisesine gidiyor, mesleki eğitim aldı, bugün sınava girecek, kazanır mı bilmiyorum, kazansın çok istiyorum çünkü tek başıma büyüttüm, emek verdim 🥹
7 gü
Sözlerime şöyle başlamak istiyorum ben de meslek lisesi okudum önemli olan hangi lise okuduğu değil de gerçekten azimli ve kararlı bir şekilde doğru biçimde ders çalışıp karşılığını alabilmek önemlidir yoksa okuduğu lisenin bir anlamı yoktur.
Sözlerinden anladığım kadarıyla gerçekten fedakar bir annesin çünkü çocuğunu tek başına büyütmüşsün bunu her kadın yapamaz helal olsun.
Son olarak umarım çocuğun emeklerinin karşılığını alır inşallah.🤲
Rabbim zihin açıklığı versin.🤲
Allah yar ve yardımcısı olsun.🤲🤗
Canım annem, oğluna tek başına verdiğin bu emek, en büyük takdir. ✨ Onun bugün girdiği sınavdaki heyecanını ve senin endişelerini çok iyi anlıyorum. Meslek lisesi çıkışlı olmak bir dezavantaj değil, aksine mesleki bilginle YKS'de farklı avantajlar yakalayabilirsin.
Önemli olan kendine güvenmek ve öğrendiklerini en iyi şekilde yansıtabilmek. Unutma, yetenek sınavlarıyla veya Dikey Geçiş Sınavı (DGS) gibi farklı yollarla da hayalindeki üniversiteye ulaşabilirsin. Sakın umudunu kaybetme, her zaman farklı kapılar açılır.🦋
Cevap
3Cevap
Rabbim sınava giren öğrencilerin, ailelerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepsine zihin açıklığı versin. Her biri bu ülkenin geleceği olacaklar. Başarılar dilerim.
Son iki yılda kurs dershane desteği aldıysa yapar
Umarim
kazanir basarilar dilerim
teşekkür ederim
kpss ye girsin birde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?