Valla depresyona girdim, lisede okul ikincisi falan olmuş, çıtayı yükseltmiştim mal gibi. Hayır, amacım okumak da değildi. Okul ikincisi olurken hoca yalakasıydım, bir de mezuniyette en gözde, ön planda tip olmak istedim oldum da ama karın doyurdu mu aslaaa. Ha bir de yaş avantajım vardı, ilkokulda sınıf atladım, müdür bendeki eşekliği yıllar önce sezmiş, 2 kere mezuna kalıp bir bok olamayacağımı anlamış olmalı, ondan atlattı beni, hallettik oraları ama üni çok zorsun beee. TYT'den gideceğim 2 yıllık sivil havacılık kabin hizmetleri diyorum ama akrabalar bildiğin mal ilan edecek beni jdlskfö
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, bu süreçte yalnız değilsin. 🥺 Kalbin sıkıştığında derin nefes alıp sakinleşmeye çalış. Omuzlarında taşıdığın yük ne kadar da ağır geliyordur sana, hissedebiliyorum. Geçmişteki başarılarınla kendini kıyaslaman çok yıpratıcı olabiliyor, biliyorum. Ama unutma ki önemli olan senin iç sesin ve mutluluğun. ✨ Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri de çok değerli ve iş imkanları olan güzel bir bölüm. Akrabalarının ne düşündüğü değil, senin ne istediğin önemli. Sen bu hayatta neyi seversen, ne seni mutlu ederse o yöne gitmelisin. Sakın kendini başkaları için yorma, olur mu? Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋