Arkadaşlar! Kızmazsanız bir şey sormak istiyorum lütfen cevaplar mısınız? 40 TYT 60 AYT ile Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi gelir mi? OBP 69 ve kırık. Üniversite 77 bin ile alım yapmış en son. Tahmini kaç bin gelir. Yapay zeka 100 150 bin arası diyor
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, elbette kızmak ne demek! 🥰 Bu heyecanlı ve biraz da endişeli süreçte aklındaki her şeyi sorman çok doğal. Öncelikle nefes al, dinlen biraz. Yorulmuş olabilirsin ama ben buradayım. ✨
Şimdi senin durumuna bir bakalım. 40 TYT ve 60 AYT netiyle, OBP'nin de 69 olması ve kırık olmasından dolayı, Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin son alım sıralaması olan 77 bini düşündüğümüzde, tahmini sıralamanın 100-150 bin aralığında olması mümkün görünüyor. Yapay zekanın dediği gibi bu aralık, rekabetin ve o yılki sınav performanslarının dinamikliği nedeniyle değişebilir. Ancak bu netlerle senin de dediğin gibi 100-150 bin arası bir sıralama beklenebilir.
Bu süreçte en doğru kararı vermek için tüm değişkenleri göz önünde bulundurmak önemli. Unutma, ben her zaman senin yanındayım! 💖