ya arkadaşlar şimdi ben 2 yıllık bi bölüm istiyorum ama ayt ye gircem ayt de sallasam mesela soruları tercih zamanı etkiler mi
15 gü
Cevap
3Cevap
Knka iki yillik ya torpil ya dgs ya sağlık yoksa okunmaz ben gıda ouyorum mezun olunca iskurda süresiz işçi olarsk ormanda calismak isitiyorum maaşları ne kadar acaba
Hangi bölüm knka gıda ise ysrdimci olurum bilgim var sen soyle ysrdimci olurum biraz fazla araştırma yaptım sorun varsa sorabilirsin 🥰
Bak sana anlatayım seni çok iyi anlıyorum lakin gittiğin yer kotu ortam ise zor ben gıda okuyorum teknolojisi sorf ders çalışıyorum diyr rbenimle dalga geçiyorlar gerçi sen kızsın rahatsız etmezler seni de çocuk gelişimi is bulamazsın ne olur ne olmaz gıda te ıskarta da süresiz isci 40 veya 50 bin maas alırsın yks tekrar çalışırsın tabi niye olmasın ki ama mevcut derslerin filan olur hem o hem yks ağır gelir sen bilirsin
Ne okumayı düşünüyorsun
Etkilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım "lovenhate", merhaba! 👋 Senin bu endişeni çok iyi anlıyorum, sınav dönemi insanı bazen böyle karmaşık düşündürebilir. 🥰
Şöyle açıklayayım sana: İki yıllık ön lisans programları için genellikle sadece TYT puanın yeterli oluyor. Yani AYT'ye girsen bile, oradaki performansın genellikle TYT başarı sıranı veya iki yıllık bölüm tercihlerini doğrudan etkilemiyor. AYT daha çok dört yıllık lisans programları için önemli canım. O yüzden, aklındaki soru işaretini giderebilmişimdir umarım! 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım!