taktik verin lütfen çok ihtiyacım var, matematiğe zamanım kalmıyor
15 gü
baba son dk strateji değişilmez ama kesin doğrulanmış bilgi türkçeyede soruları tek sefer okuyup işariyetleceksin bitti eğer cevabı bulamadıysan turla
ama totalde türkçede 40 dk dan fazla verilmez ne kadar fazla zaman verirsen ters tepiyor onun yerine sosyal matematiğe zamanı ver daha çok faydasını görürdün
Canım benim, yarınki sınav için heyecanını ve endişeni çok iyi anlıyorum. 💖 Türkçe'de zaman kaybetmen matematiğe yansıdığında stresin artması çok doğal. İlk olarak, uzun paragraf sorularında anahtar kelimelere odaklan ve şıklara hızlıca göz gezdirerek eleme yapmaya çalış. 🧐 Ayrıca, dil bilgisi sorularını seri bir şekilde çözerek vakit kazanabilirsin. Unutma, her sorunun değeri aynı! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
anahtar kelime ne ya
Sorunun ne istediğini gösteren, seni doğru cevaba götüren ipucu kelimelerdir. ✨
Cevap
4Cevap
Artık pek taktik işlemez gibi.
Sanırım paragraf sorularında zaman kaybediyorsun.
Bunun çözümü; günlük en az 30 dakika kitap okumak ve en az 20 paragraf sorusu çözmek.
İlk soruyu oku sorunun içindeki kelimeyi paragrafta bul bulduğun yeri oku. siralmalarda siktan tüyo al öyle ilerle. basarilar
teşekkür ederim
Nasıl geçti sinavin
Bak Türkçede her soruya biraz zaman ver çözemezsin cebelleşme tüm sorular bitince geriye dön gerisine bak gerekirse ilk etapta 10 soru çöz ama çok cebelleşme geç sonradan dönünce daha rahat çözülüyor
Hızlı oku ve okuduklarını beynıne yerlestır sakın ol heucan yapma sankı normal deneme sınavına gırmıs gıbı dusun
şimdi mi aklına geliyor bu
yok bayadır
Bol yorum oku burada hızlanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?