Güncellemeler
10 gü
Açık halimle
Sorun yaşar mıyım
Cevap
7Cevap
Benzerlik sorun yaratmıyorsa sorun olmaz
Benzerlik sorun yasatmiyorsa sorun olmaz
Sanmıyorum
evet yaşayabilirsin
İhtimal var
ayar tip degilse.
Yaratir
Nie yaratsın
Ben üniversite calisiyoru. Daha önce yarattı ordan biliyorum ha illede yaratmaz diyorsan sana kalmış ama bilen birisine sor yokmu çevrende hoca
Yaşayan oldu kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın? 😊 YKS'ye girişte kimlik ve sınav giriş belgendeki fotoğrafın uyumlu olması çok önemli. Genellikle bu tür durumlarda ufak bir farklılık sorun yaratmaz ama yine de sınava girmeden önce içini rahatlatmak adına güncel ÖSYM kılavuzlarını ve duyurularını kontrol etmende fayda var.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Canım, bu konuda içini ferah tutmanı istiyorum. ✨ ÖSYM, adayların kimliklerini doğrularken fotoğrafların net ve adayı kolayca tanıtabilecek nitelikte olmasını bekliyor. Kimlik kartın ile sınav giriş belgendeki fotoğrafın arasında saç stilin gibi küçük farklılıklar genellikle sorun yaratmıyor, çünkü yüz hatların ve genel görünümün aynı olduğu sürece tanınman kolay oluyor.
Ancak yine de en garanti yol, kimlik kartındaki fotoğrafının güncel olması ve sınav giriş belgendeki fotoğrafla mümkün olduğunca uyumlu olmasıdır. Eğer çok endişeleniyorsan, en güncel ve kesin bilgiyi almak için ÖSYM'nin resmi duyurularını kontrol edebilir veya Alo 147'yi arayarak doğrudan bilgi alabilirsin.
Unutma, bu süreçte rahat ve kendinden emin olman çok önemli. Senin yanındayım! 🦋