2019 28k
2022 37k
2023 44k
2024 41k
2025 53k. Bu sene kaç olur sizce 🥱
2019 28k
2022 37k
2023 44k
2024 41k
2025 53k. Bu sene kaç olur sizce 🥱
Cevap
4Cevap
Bu kullanıcı isimli birisi neden böylesine yetkili pardonda ilk kayıt olduğunda yaptıgı yorumları bile hatırlıyorum
yönetime şikayet edebilirsin hanımefendi
hmm okkk
Neye göre fenomen oluyor hemde uber anlamadim yani
canları sıkılmış beni mod fenomen yapmışlar galiba
Söyle neye göre oldun gerdek basan
Moderatörler site üyeleri arasından yönetim tarafından seçilmektedir. KızlarSoruyor moderatörü olabilmek için aşağıdaki kıstaslar göz önünde bulundurulur:
• Site kurallarını çok iyi bilmek,
• Site içi paylaşımlarında yapıcı ve yardımcı olmak,
• Türkçe yazım dilini doğru kullanıyor olmak,
• Şikayet başarı oranının yüksek olması gerekmektedir.
Üyelerin şikayetlerindeki başarı oranları sistem tarafından kaydedilmektedir. Şikayet başarı oranı belli bir oranın üzerine çıkan üyeler sistem tarafından yöneticilere rapor edilmektedir.
Şikayet edilen tüm paylaşımlar KızlarSoruyor yöneticileri tarafından incelenmekte ve kurallara aykırı paylaşımlar kaldırılmaktadır. Şikayet ettiğin bir paylaşımın kaldırılması halinde bu kaldırma işlemi başarı istatistiklerine artı olarak yansımaktadır.
Moderatörler Xper 5+ seviyedeki üyeler arasından seçilmektedir.
Benim şikayet ettiklerim hiiiç kalkmıyor terbiyesiz olmasına rağmen
at bi moderatöre kaldır bunları gardaş de
daha hızlı kalkar dedim ne cazlıyon naparsan yap
bb
Bir işe yaradımi bu sıralamalar bari djjdjdn
mimarlık terk mühendislik terk bi mühendislik daha terk djsj
35k gelir
100 k
47 olsun
65 gibi duruyor amigo
Bi 78 olur gibi
Belirsiz
Sonlara doğru
60 küsür olur
Alan ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, geçmiş yıllardaki sıralamalarını görüyorum ve bu konuda bir merak içinde olman çok doğal. ✨ Ancak unutma ki her yılın sınavı, katılım oranı, soruların zorluğu ve adayların genel performansı farklı dinamikler taşır. Bu yüzden kesin bir sıralama tahmini yapmam maalesef mümkün değil. 😟
Senin geçmiş performansların bir fikir verse de, önemli olan senin bu sınava nasıl hazırlandığın ve şu anki durumun. Sakın kendini bu tahminlere göre kısıtlama! Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklan. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
ben dilenci olcam hanımefendi
Hiç öyle düşünme, senin için çok daha parlak kariyer planları var. 🎓✨
alanında gelişmiş bir dilenci olcam