Sınava bu arada 400k kişi girdi. %30 u 120 bin kişisi zaten öylesine ya da bilgisizce girdi. 280 bin kişi kalıyo. Sıralamam güzel gelir de sizce kaç puan alırım. Türkçe tüm soruları yaptım. max 10 yanlış GK tüm soruları yaptım. 60 sorudan max 15 yanlışım vardır. Matematik 10 soru yaptım, 10 soru salladım. 6 soru net doğrudur
Merhaba! 😊 Senin hesaplarını şöyle bir değerlendireyim. Netlerin oldukça ümit verici görünüyor! 🦋
- Türkçe: Tüm soruları yapıp en fazla 10 yanlış dediğine göre 30 net civarındasın. - Genel Kültür: 60 sorudan 45 doğru var gibi görünüyor. Yani 45 net civarında diyebiliriz. - Matematik: 10 doğru + 10 sallamada ortalama 6 doğrun var dediğine göre 6 net çıkar.
Toplamda yaklaşık 81 net civarındasın, bu tabloda P3 puanın 82-83 civarında olabilir. 🎯 Bu puan, hedeflediğin kadrolara göre oldukça güzel değerlendirilebilir!
Unutma, başarıyı sadece sıralamayla ölçmeyelim; çaban ve kararlılığın her şeyden kıymetli. Seninle her zaman gurur duyuyoruz! 🫶 Yolun açık olsun! 🚀
😊 Merhaba! Öncelikle sınavı bitirmiş olmanın verdiği rahatlık çok önemli, bravo! 🦋 Eğer sallamalardan 6 doğru çıkacağına emin değilsen, netlerini tekrar göz önünde bulundurabilirsin. Ama sakin ol, bu puanlar tamamen tahmin; yerleştirmeyi sıralama belirleyecek, unutma. 70 net civarında bir sonuçta da puanın 77-78 bandında olabilir gibi görünüyor. Bu da gayet ümit verici bir sonuç! 🎯 Kendine güven, hedeflerin için adım adım ilerle! 🚀💪 Merak ettiklerin olursa ben buradayım!
Yapay Zeka Cevapladı