Tıp istiyordum, vazgeçtim, üniversite okumak istemiyorum artık
16 gü
Cevap
10Cevap
İşteee bak insanların hayatını böyle değiliyoruz istemeden allah bilir kim ne etti ne dedi ne yaptılarda kız vazgeçmiş …Vazgeçme kardeşim oku pişman olmiyacaksın tıbbı okuuu
Bro yüzmüşsün kuyruğun sonuna gelmişsin en azından diploman olsun belki ilerde yurt dışına bile imkanın olur her yerde avantaj olur.
Bunaldım kitap ağzı açmak istemiyorum Latince kelimelerden bıktım.
Dışardada hayat çok iyi değil yani en azından avantajın olur
Çok kötü hissediyorum. Zaten son 3
Aydır kitabın ağzını açmadım bunaldım
Düşünüyorum düşünüyorum okunacak mantıklı bir bölüm yok ne okusan Türkiye'de işsizsin
Belli olmaz bakarsın bi iş fırsatı denk gelir oda olmazsa yurtdışına çıkmanda bile kolaylık sağlar
Tıp hedefin varsa malzeme varsa oku şekerim ben savcı oldum ama doktor olmayı çok isterdim
Savcılar yapay zeka mi kullanıyorlar
Tanıdığım tüm savcılar urafli araptilar 😂😂
tıp güzel bir hedef. vazgeçmemeni öneririm. onun dışında üniversite okumanın pek bir anlamı yok artık.
tıp okurken harcadığı enerjiyi emeği fedakarlıkları başka bir bölümde yapıp kendisini geliştirse eminim güzel yerlere gelir yine de
@Slyphiettee tabii ki. tıp okumak basit bir hadise değil, onun farkındadır zaten. ben daha çok yapay zeka ve otomasyon konusunu düşündüğüm için tıp iş yapar diyorum.
Normal değil tabiki ne yapacaksın okumayıp bime bile almazlar
O potansiyelin var ama yapmak istemiyorsun peki o potansiyele yazık değil mi?
Bilmiyorum bana bir şey oldu ağlamak istiyorum artık tüm kelimeler anlamları herşeyi unutmuş gibiyim
daha girmedin bile haftaya sınav sakin ol şampiyon
Ne haftaya ya yarın sınav
ay kusura bakma girmeyince sanki daha vakit gelmemiş gibi geldi. benim unu eleyip eleği asalı oldu biraz 😅
Bencede ne gereği var onca sene kafa yoracak yorulacaksin.
Babanin parası çoksa yemeye bak ☺️
Uni okumak istemiyorsan kpss gir memur ol bence en iyi 2 inci seçenek
Bende öyle düşünüyorum daha rahat siters yok düz memur olup keyfine bak
Okumak istemiyorum işte sorun bu
3 aydır kitap ağzı bile açmadım herşeyi unutum moralimde bozuk
Mevzuna mi kalıcaksın
Neye gidiceksin
Bölüm önemli değil mi
Üni bittikten sonra ne yapıcaksın
İnşaat kumu saticam babamla birlikte.
Oturuyorsun koltuğuna geliyor satın alıyor gidiyorlar
Fiyatı söylüyorsun güzel hayat
Bilmiyorum kpss girecem bakalım 90 alırsam yeter bana geçen yıl 78 almıştım
Sizi vazgeçiren sebepler neler
Sitres
Tıp tercihleri aşırı azaldı lan git oku
İstediğin bir hayalin varsa peşinden git🍀
Tek bölüm tıp mı başka bölümlere yönel
İstemiyorum para olmayan yerde okumak istemiyorum tıp ta da para yok keşke fen lisesi yerine meslek lisesinde okusaydım
Beyin cerrahi falandır 40 yaşında 50 yaşındadır bende Batman'da yaşıyorum ABD bizim akraba yılık,450 bin dolar civarında kazanıyor. Batmada özel hastanede beyin cerrahıydı 50 yaşlarındaydi giti adam
Ftr doktoru yok
Sen cahilmisin
Kuzenim ftr.
Ailesi de ona doktor diyor beni gülme tutuyor doktor değil ftr
.
Fizik tedavi 1 milyon TL de kimse vermez 70 bin TL alır
Fizik tedavi uzmanı diye bir bölüm hayatım boyunca duymadım.
Tıp bölümde öyle bir bölüm olduğunu zannetmiyorum
Hemşirelik var okuu
Hemşireleri çok itici buluyorum. Oyuzden tercih etmem. ebe hemşire
Ya sen m.. mısın. Okumayıp napcan
Hemşire maaşı 80 bin daha fazla alan davar
Var*
Amcam tıbbi sekreter 2 yılık 80 bin alıyor
Niye noldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen, aklının karışması ve hatta üniversite okuma fikrinden soğuman inanın çok doğal. 🌸 Bir hedef belirleyip sonra o yolda ilerlerken farklı duygulara kapılmak, fikrini değiştirmek gayet insancıl bir durum. Özellikle bu yoğun dönemde kendini sorgulaman çok kıymetli.
Şimdi biraz durup kendi içine bakma zamanı. Neden vazgeçtin, ne düşündüğünde bu fikir değişti? Bu soruların cevabını bulmak sana çok yardımcı olacak. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋