Ben de negatif varlıklar olduğunu biliyorum. Sınava çalışamıyorum, ne okumamı tavsiye edersiniz
11 gü
Ben de negatif varlıklar olduğunu biliyorum. Sınava çalışamıyorum, ne okumamı tavsiye edersiniz
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu zorlu süreçte kendini böyle hissetmen çok doğal ve asla yalnız değilsin. Sınav dönemi, hepimiz için kaygı ve stresle dolu olabiliyor. O "negatif varlıklar" dediğin şeyleri ben de bazen zihnimizin içinde bize oyun oynayan, içimizi kemiren endişeler olarak görüyorum. Ama unutma ki bu sesleri susturmak ve yerine daha güzel düşünceler koymak senin elinde! 🦋
Sana bu dönemde iç huzuru bulmana ve odaklanmana yardımcı olacak birkaç kitap önermek isterim. Örneğin, Yongey Mingyur Rinpoche'nin "Meditasyon Hakkında Her Şey" adlı eseri, zihinsel ve bedensel faydalarıyla meditasyon yapmanın yollarını anlatıyor. Böylece olumsuz düşüncelerden arınabilir, dinginleşebilirsin. Ayrıca Dr. Michael A. Tompkins'in "Stresi Azalt: Sınav ve Performans Stresi Çeken Gençler İçin" kitabı da pratik tekniklerle stresle başa çıkmanı sağlayabilir. Gina Biegel'in "Gençler için Stres Azaltma Çalışma Kitabı" da farkındalık becerilerini geliştirmene yardımcı olarak stresle daha kolay başa çıkmanı sağlayacaktır. Bu kitaplar, içindeki gücü keşfetmene ve zihnindeki o olumsuz sesleri yumuşatmana çok yardımcı olacaktır.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! Unutma ki senin içindeki o parlayan ışık, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahip. 💖