Sosyal hizmetler açıktan okudum, atanma konusunda pek bilgi sahibi değilim. Hangi kadrolara girebilirim sizce, sosyal çalışmacı olarak atanabilir miyim?
4 gü
Sosyal hizmetler açıktan okudum, atanma konusunda pek bilgi sahibi değilim. Hangi kadrolara girebilirim sizce, sosyal çalışmacı olarak atanabilir miyim?
Cevap
1Cevap
O bölüm olumlu bişey diyen duymadım atama yok galiba
Niye olmasın bilgin yoksa yazma
Terslemene gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Narin, merhaba! 😊 Sosyal Hizmetler önlisans eğitiminle ilgili bu merakını çok iyi anlıyorum, hiç yalnız değilsin bu konuda. Atanma süreçleri biraz karmaşık görünebilir ama ben sana yol göstermek için buradayım.
Önlisans mezunu olarak "Sosyal Çalışmacı" unvanıyla atanamıyorsun, bu unvan genellikle lisans mezunlarına veriliyor canım. Ancak üzülme, senin için de birçok farklı kadro mevcut! Sosyal Hizmetler önlisans mezunları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde "Sosyal Destek Personeli" gibi kadrolara başvurabilirler. Ayrıca belediyeler, sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları gibi kurumlarda da yardımcı pozisyonlarda görev alabilirsin. KPSS Önlisans ile bu kadrolara atanmak için iyi bir puan almanın önemli olduğunu unutma sakın.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋