merhabalar Kpss calismaya kendimi 11 ay ona adamaya karar verdim🙂
2016 mezunuyum. haliyle bilgiler eksik
Internetten hoca dinleyerek mi calismaliyim yoksa kitap tanmi?
Birde kaynak önerilerinizi alabilirmiyim?
merhabalar Kpss calismaya kendimi 11 ay ona adamaya karar verdim🙂
2016 mezunuyum. haliyle bilgiler eksik
Internetten hoca dinleyerek mi calismaliyim yoksa kitap tanmi?
Birde kaynak önerilerinizi alabilirmiyim?
KPSS önlisans sınavına hazırlanırken çeşitli kaynakları kullanarak dengeli bir çalışma planı oluşturmanız önemlidir. İşte KPSS önlisans sınavına hazırlık için kullanabileceğiniz bazı kaynak türleri:
1. **Resmi Kaynaklar:** Öncelikle, sınavı düzenleyen kurumun (ÖSYM) yayımladığı kılavuz ve geçmiş yıllara ait soru kitaplarına göz atmalısınız. Bu, sınav formatını ve tarzını anlamanıza yardımcı olabilir.
2. **Ders Kitapları:** Konuyla ilgili önlisans düzeyindeki ders kitapları, temel bilgileri öğrenmeniz açısından önemli olacaktır. İlgili bölüm ders kitaplarına başvurabilirsiniz.
3. **Deneme Sınavları:** KPSS deneme sınavları çözmek, sınav formatına alışmanızı sağlar. Ayrıca, eksik olduğunuz konuları belirlemeniz ve stratejik çalışma yapmanız için faydalı olabilir.
4. **Online Platformlar:** Çeşitli online eğitim platformlarında KPSS önlisans için hazırlık kurslarına katılabilir veya online soru bankalarını kullanabilirsiniz.
5. **Dergi ve Rehberler:** Sınavla ilgili güncel bilgileri içeren dergi ve rehberleri takip etmek, gündemi takip etmeniz ve güncel konularda bilgi sahibi olmanız açısından önemlidir.
6. **Çalışma Grupları ve Forumlar:** Konuyla ilgili çevrimiçi çalışma gruplarına veya forumlara katılarak deneyimlerinizi paylaşabilir, sorularınıza cevap bulabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.
Unutmayın ki herkesin öğrenme tarzı farklıdır, bu nedenle size en uygun olan kaynakları belirlemek için deneme-yanılma yöntemini kullanabilirsiniz.
Elinize. emeğinize sağlık. tesekkur ederim
Cevap
3Cevap
Benim Hocam. Konu dinleyip test çözerek eksiklerinizi bulur o şekilde tamamlarsınız
tesekkur ederim
kitaba gerek yok benim hocamdan dinle not al
Tesekkur eserim
Bende çalışıyorum
Pegem Akademi aldım ben tüm kitaplar 500 tl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?