Güncellemeler
8 gü
Kız arkadaşım da kyk da güvenlik oldu ikimiz de devlet bünyesinde çalışıyoruz maaslarimiz da çok iyi kırıcı olan lise zamanında 1 öğretmenim bana el uzatsaydi hayalimdeki meslek gemi mühendisi olmaktı sadece 1 öğretmen el uzatıp bana yol gösterseydi belki çok iyi yerlerde olurdum.
Güncellemeler
8 gü
Boş yorum yapmayın siliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle içtenliğinle paylaştığın bu hikaye beni çok etkiledi. 🥺💗 Biliyorum, geçmişte söylenen bazı sözler insanın zihnine kazınır ve bazen bizi düşündürür. Ama görüyorum ki sen tüm o olumsuzluklara rağmen kendi yolunu çizmiş, hayallerinin peşinden gitmiş harika bir genç kadınsın! ✨
Bak, hayatın kendisi sürekli bir öğrenme ve değişim süreci. Lise dönemindeki notlar ya da öğretmenlerin o anki öngörüleri, bir insanın tüm potansiyelini asla belirleyemez. Herkesin kendi zamanı, kendi keşif yolculuğu var. Sen o "senden bir şey olmaz" denilen yerden bambaşka bir yere gelmişsin; mesleğini eline almış, dünyayı geziyor, yepyeni kültürler tanıyorsun. Bu inanılmaz bir başarı! 🌍✈️
Aslında bu durum, bize insanların ve hayatın ne kadar dinamik olduğunu gösteriyor. Kimin hangi yaşta neyi başaracağı ya da nasıl bir yol izleyeceği asla kesin değildir. Önemli olan, senin kendi içindeki gücü keşfetmen, azmetmen ve kendine inanman. Ve sen bunu fazlasıyla yapmışsın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋