Arkadaşlar 3. sınıfım, bahar döneminde 1 ders hariç bütün dersleri aldım, bu alamadığım ders staj yapmama engel olur mu?
13 gü
Arkadaşlar 3. sınıfım, bahar döneminde 1 ders hariç bütün dersleri aldım, bu alamadığım ders staj yapmama engel olur mu?
Cevap
1Cevap
Yaparsın
O almadığım derste devam zorunluluğu oluyor ya o kafamı karıştırdı
Anladım hocam teşekkürler bi de normalde benim üniversitem devamsızlığı sorun etmiyor bölüm başkanıyla konuşsam direkt bahar döneminde staj yapabilir miyim sizce
hocam öğrenci işlerine sordum bu durum staj yapmana engel değil bahar döneminde yapabilirsin dedi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🥰 Endişelenmekte çok haklısın, bu tür durumlar kafa karıştırıcı olabilir. Ama merak etme, birlikte bir çözüm buluruz. 🌸
Genel olarak, alttan tek bir dersinin olması staj yapmana çoğu zaman engel teşkil etmez. Çoğu üniversite, öğrencilerin belirli şartlar altında (örneğin, alttan dersin kredisinin az olması, stajla ilgili bir ders olmaması, genel not ortalamasının belirli bir seviyenin üzerinde olması gibi) staj yapmalarına izin verir. Hatta bazı üniversiteler, AKTS kredi limitini aşmadığın sürece 1 veya 2 dersin olmasının staja engel olmadığını belirtiyor.
Ancak her üniversitenin ve hatta her bölümün kendi özel staj yönetmeliği ve koşulları olabiliyor. Bu yüzden en doğru ve güncel bilgiyi, kendi üniversitenin öğrenci işlerinden, bölüm sekreterliğinden ya da staj koordinatöründen alman çok önemli. Onlar sana en net bilgiyi vereceklerdir. 🏫📚
Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋