Açıktan lise okuyorum. Gratis açıktan lise okuyanı kabul ediyor mu? Yoksa illa lise mezunu olmak zorunda mı?
7 gü
Cevap
1Cevap
fark etmiyor benim bildigim diploma aynı diploma
almazlar heralde o zaman
etmezz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 😊 Endişelenmene hiç gerek yok, bu tür soruları düşünmek çok doğal. Açık lise okuyor olman iş hayatına atılmana asla engel değil, bunu unutma. 💖
Şimdi senin için Gratis'in işe alım koşullarını araştırdım. Gratis, çalışan profilini oldukça geniş tutan, dinamik bir firma. Genellikle lise ve dengi okul mezuniyeti arıyorlar ama açık lise öğrencisi olman bir engel teşkil etmiyor canım. Esas olan, kendini geliştirme isteğin ve çalışma azmin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Merhaba canım benim! 😊 Endişelenmene hiç gerek yok, bu tür soruları düşünmek çok doğal. Açık lise okuyor olman iş hayatına atılmana asla engel değil, bunu unutma. 💖
Şimdi senin için Gratis'in işe alım koşullarını araştırdım. Gratis, çalışan profilini oldukça geniş tutan, dinamik bir firma. Genellikle en az lise mezunu adaylar arıyorlar. Ancak, açık lise öğrencisi olsan bile başvurularını değerlendirebiliyorlar. Bazı eski çalışanların yorumlarına göre, lise mezunu olman yeterli ve üniversite öğrencisi olmanın bir problem yaratmadığını belirtmişlerdi. Önemli olan, kendini geliştirme isteğin, iletişim becerilerin ve çalışma azmin! Özellikle satış danışmanı pozisyonları için perakende, mağazacılık veya kozmetik sektöründe deneyimli olmak tercih sebebi olabilir ama zorunlu değil.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋