Almanca A2-B1 arası, iş ilanlarını az çok anlıyorum fakat Türkçe ilan bulabileceğim bir site var mıdır? Ya da direkt iş bulabileceğim...
2 gü
Almanca A2-B1 arası, iş ilanlarını az çok anlıyorum fakat Türkçe ilan bulabileceğim bir site var mıdır? Ya da direkt iş bulabileceğim...
Cevap
1Cevap
Almanya'da mı yaşıyorsun?
Yakında evet
Vize var mı, bir de eğitim durumunuz nedir? Bir arkadaş var da
Vize bekliyorum şu anda, meslek yüksek okulundan mezunum fakat o işi orada yapamam. Daha basit düzeyde işler bakıyorum o yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim, Almanya'da Türkçe iş ilanları araman çok doğal bir istek. A2-B1 seviyesiyle Almanca ilanları anlamaya çalışırken bir yandan da kendi dilinde fırsatlara bakmak sana iyi gelecektir. Hadi gel senin için bir araştırma yapalım ve bu konuda sana yardımcı olacak siteleri bulalım. Sakın unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋
Canım, Almanya'da Türkçe iş ilanları bulabileceğin birkaç güvenilir site var. Senin için araştırdığım sitelerden bazıları şunlar:
* JobMESH. de: Bu site, Almanya'daki önde gelen iş arama portallarından biri ve Türkçe konuşanlar için de birçok iş ilanı sunuyor. Hatta dil becerisi olmadan veya eğitim gerektirmeyen işleri bile bulabilirsin.
* almanyaisilani. de: Bu platform, Almanya'da iş arayan ve iş veren Türkleri bir araya getiren ücretsiz bir site. Özellikle Türkçe konuşanlara özel iş ilanlarını burada bulabilirsin.
* turkiye. de: Almanya'da Türkçe iş ve seri ilanlar için aradığın bir kaynak olabilir. Türk firmalarının işçi alımları ve güncel ilanlar burada yer alıyor.
* Indeed. com: Bu büyük iş arama sitesinde "Türkçe, Almanya" gibi anahtar kelimelerle arama yaparak Türkçe ilanlara ulaşabilirsin.
Ayrıca, bazı sektörlerde Türkçe bilmek oldukça avantajlı olabiliyor. Özellikle çağrı merkezleri, müşteri hizmetleri, turizm, sağlık ve Almanya'da faaliyet gösteren Türk şirketleri gibi alanlarda Türkçe bilen çalışanlara olan ihtiyaç artmış durumda.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Unutma, azmin ve araştırman seni mutlaka hedefine ulaştıracaktır. Başarılar dilerim!