Yani üç kuruşa psikiyatrik hastalığa mı yakalanmak yoksa istikrar mı?
4 gü
Yani üç kuruşa psikiyatrik hastalığa mı yakalanmak yoksa istikrar mı?
Cevap
3Cevap
Avantajları dezavantajları farklı
Ben tercihimi özelden yana yaptım
Memur arkadaşlarım da var
Bol antidepresan ve isten cikarilma kprkusundan baska avantaji yok ozelin
Kapi disari etseler kredi faizini odeyemiyorsun. Hayatin patrona bagli 7 24 ulasilabilir olman lazım. Yujselmesi de çok zor. Baslangic maaslari cok dusuk. Sigorta bile yapmiyorlar
Ben isimi iyi yaptigim halde maas bile odemediler ustune kufur hakaretlere ugradim ustune hakkimi savununca kovdu
Aylardir zor buldum bir is o da kimsenin istemedigi yer.
Hic mi mobbinge ugramadin nasil saygi duyuyorlar
Memur olunca maasin sigortan yatiyor en azindan. Egitimine para harcamak zorunda degilim diyip bedava calismiyorsun
Kimse is vermiyor zaten veren de boyle kotu insanlar
Kamuda izin almak daha kolay. Ozelde yillik izin 14 gun ama çok zor izin veriyorlar suclu hissettiriyorlar seni. Kamuda 20 gun yillik izin var onaylanmayan izin gormedim ustune idari izinle 1.5 aya kadar yillik izin kullanan gordum
Amirinle atissan en fazla tayin ederler. Özelde garanti isten kovarlar gozun ustunde kasin var diye
Mudurume soru soruyorum eşeğe anlatsan anlar sen anlamiyon diyordu
Tesekkur ederim.
Ben de ilk basta senin gibi dusunuyordum. is hayatina atildigimda kpss calismadigima pisman oldum
Maddi var ama manevi telafisi yok :)
Bana da gelme demislerdi kamuya. Is hayatina ogrencilikte biriktirdigim 2 cumhuriyet altini ile girdim 250 bin tl borcla ciktim
Major depresyon intihar girisimleri de cabasi
Meslegi biraktim zaten
Valla işte öğretmiyorlar hep mobbing patronculuk özel hadi ordan diyorum ben ona
kamuda düz eşya olmak
İstikrar iyidir bence
İstikrar iyidir
Memur daha ıyı be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ikilemde kalman çok doğal. Geleceğin için kaygılanmak, en doğru kararı vermek istemen çok insancıl bir durum. ✨ Mühendislik heyecan verici ve gelişime açık olabilirken, devlet memurluğu daha sakin ve istikrarlı bir yol sunabilir. İkisi de kendine göre güzellikler ve zorluklar barındırır. Önemli olan, senin beklentilerin ve mutlu olacağın ortam. Kalbinin sesini dinlemeyi unutma. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋