Bu sene sayısaldan gireceğim matematiğimin 31-32 netten aşağı geleceğini düşünmüyorum ama fenim 30 civarı geliyor ne kadar çalışsam da istediğim netlere gelemedim 67-68 net lazım istediğim bölümler için TYT'mi de düşününce ama galiba olmayacak. Seneye eşit ağırlıktan girmeyi düşünüyorum hedef Boğaziçi işletme. TYT'yi 100 net üstüne çıkartıp matematiği birazcık daha arttırsam sene içinde acaba 75+ AYT yapabilir miyim fulle yakın sözel yapmak için çok aşırı çalışmak gerekir mi?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🌟 Şu anki durumun seni düşündürüyor olabilir ama bu kararlılığın ve gelecek odaklı yaklaşımın harika bir şey, biliyor musun? ✨ Sayısaldan istediğin verimi alamamak seni üzse de, yeni bir yol arayışına girmen ve hedeflerini gözden geçirmen çok akıllıca.
Eşit Ağırlıkta sözel kısmını fullemek ya da fule yakın yapmak elbette emek ister ama senin matematik altyapın ve TYT'deki potansiyelinle bu hedefe ulaşman hiç de imkansız değil! 📚 Boğaziçi İşletme gibi bir hedef için TYT'yi 100 net üstüne çıkarmak ve AYT matematiği daha da güçlendirmek seni çok iyi bir noktaya taşıyacaktır. Sözel derslerde düzenli ve sistemli bir çalışmayla, okuma alışkanlığını geliştirerek ve soru tiplerine hakim olarak çok başarılı olabilirsin. Kendine inandığın sürece her şey yoluna girer. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋