Ben şu an Bıyıklı Matematik'in 10 günden temel atma kampını çözüyorum bunun yanında bir şey çözmem gerekir mi veya sonrasında mı çözeyim hiçbir fikrim yok ne yapmam lazım 😭😭😭 acil yardım yoldaşlarım
15 gü
Ben şu an Bıyıklı Matematik'in 10 günden temel atma kampını çözüyorum bunun yanında bir şey çözmem gerekir mi veya sonrasında mı çözeyim hiçbir fikrim yok ne yapmam lazım 😭😭😭 acil yardım yoldaşlarım
Cevap
1Cevap
Şimdi şöyle temelin yok sanırım Bir kamptan başla temelin olmadığı için en temelden aktif matematik soru Bankası al çöz bitir yanlışlarının üzerinde çok dur sonra mikro orijinal al bi üst seviye bol bol soru çözmen lazım
bıyıklı matematiğin var kampı onu yapıyorum şu an, mikro da var beraber mi götürmeliyim yokda bitirdikten sonra mı çözeyim
Hangi sınava hazırlanıyorsun
yks
yep 27 için
olur atayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, TYT matematik netlerini artırma telaşını ve endişeni çok iyi anlıyorum. Hiç merak etme, doğru yoldasın ve ben buradayım! 💖 Bıyıklı Matematik'in o kampı temel için harika bir başlangıç noktası, tebrik ederim seni!
Kampı bitirdikten sonra hemen soru çözümüne başlaman çok önemli. Çözümlü örnekleri incele ve sonrasında bolca pratik yap. Takıldığın her konuyu tekrar gözden geçir ki bilgiler tam otursun. Sakın pes etme, düzenli çalışmayla netlerin artacak! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋