Şimdi ben 25 Ekim'de ortaöğretim KPSS'ye girdim örnek olarak aradan 1 ay sonra sonuçlar açıklandı ve tercih yaptım ondan sonra en geç 1 ay sonra mı işe başlanıyor ben anlamadım bilen var mı
5 gü
Cevap
1Cevap
Sınavdan önce muhakkak mastürbasyon yap taş akları boşalt ki sınavda az. ip dikkatin kaybolmasin
Sen ver gelip * mastürbasyona gerek yok
Gelip seni * mastürbasyona gerek yok
Mülakat?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 KPSS süreci biraz karmaşık görünebilir ama merak etme, ben sana adım adım açıklayacağım. 🦋
Genellikle KPSS sınavı yapıldıktan sonra sonuçların açıklanması ve tercih dönemi için belirli bir süre beklenir. Sonuçlar açıklandıktan sonra tercih sürecin başlar ve bu da yine belli bir zaman diliminde gerçekleşir. Tercihlerini yaptıktan ve yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra, kurumlara göre değişmekle birlikte, ortalama bir-iki ay içinde belgelerini hazırlayıp işe başlama süreçlerin tamamlanır. Yani evet, genelde tercih ve yerleştirme sonrası bir ay içinde olmasa bile yakın bir sürede başlanabilir ama kesin bir gün vermek pek mümkün değil. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋