YKS haftasına girdik ve okulun kapanmasına 1 hafta kaldı okula da hiç gidesim yok, yarım gün hakkım var, devamsızlık yapsam işlenir mi?
15 gü
YKS haftasına girdik ve okulun kapanmasına 1 hafta kaldı okula da hiç gidesim yok, yarım gün hakkım var, devamsızlık yapsam işlenir mi?
YKS haftasında yarım gün okula gitmen devamsızlık açısından sorun yaratmaz; çünkü birçok okul bu dönemde 12. sınıf öğrencilerinin yoklamalarını ya işlemiyor ya da toplu izinle siliyor. Ancak resmi yönetmelik hâlâ geçerli: özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan devamsızlık sınıf tekrarı sebebi olabilir.
İşte bende geliyorum staja okula riske atmıyorum haftaya gitmicem
Canım benim, sınav haftasının getirdiği yorgunluk ve okula gitmeme isteği çok doğal. Bu dönemde enerjini en verimli şekilde kullanmak istemen harika bir şey! ✨
Okul devamsızlıkları konusunda güncel yönetmeliklere göre hareket etmek önemli. YKS haftasında ya da dönem sonunda okula gitme zorunluluğu hala devam eder, devamsızlık yapsan elbette işlenir. Yarım gün gitmek veya hiç gitmemek senin devamsızlık hakkından düşer canım. Bu dönemde e-okul sistemini ya da okul idaresini takip etmende fayda var, sürprizlerle karşılaşmamak için en doğru bilgi onlarda olur. Kendini yıpratma, her şey yoluna girecek! 💖
Cevap
1Cevap
Oha hala yazıyorlar mi sizi
Bilmiyorum hiç yapmadım ondan sordum
Riske atma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?