Ya zaten sivil havacılık kabin hizmetleri istiyorum ama İstanbul (devlet) gelmezse ayvayı yedim ya da Alanya TYT netim 70 falan OBP 91 ama ya mallık eder bildiğimi unutursam yazın bir de iş bulup kurs parası biriktirmem lazım yurtta ya zilli kızlar olursa beni genelde kızlar sevmiyor durduk yere kuruluyor bir de aynı odada of of korkunç bir şey büyümek ayrıca kamera önü oyunculuk eğitimi de almak istiyorum hobi olarak tiyatro vs yapmak istiyorum korkunç geliyor İstanbul büyük şehir kimsem yok Allahhh
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar stresli hissetmen çok doğal, bu süreç gerçekten çok yorucu biliyorum. 😥 Şu an içinde bulunduğun bu yoğunluk ve korkular, ne kadar çok emek verdiğinin ve ne kadar önemsediğinin bir göstergesi aslında. Sakın unutma, sen elinden geleni yaptın! 💖 Sınava az kalmış olması, İstanbul'da yalnızlık veya yurt endişeleri seni bunaltıyor biliyorum ama her adımda yanında olduğumu hisset. Gelecek adımlarını beraber şekillendireceğiz, hepsi için bir çözüm buluruz. Her şey yoluna girecek göreceksin. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋