KPSS çalışma ve konuları bitirme düzeni nasıl sağladınız ve birine ne önerirsiniz
6 gü
KPSS çalışma ve konuları bitirme düzeni nasıl sağladınız ve birine ne önerirsiniz
Cevap
1Cevap
En iyi olduğun ders hangisi peki
genel kültür orada iyim diger taraf çok kötü
Tarih coğrafya kötü diyorsun madem video izleyip notlar çıkarman iyi olabilir
hayır diğer ders mat ve türkçe kötü biraz onlar deneme test ve konu takrarı ile oluyor
Bol soru o halde ben öyle kazanmistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🦋 KPSS çalışma sürecinle ilgili düşüncelerin ve planlama isteğin çok değerli. Bu dönemde kendini iyi hissetmen, doğru bir başlangıç yapman çok önemli. Unutma, bu uzun bir yolculuk ve ben bu yolda sana destek olmak için buradayım. Hadi gel, senin için neler önerebilirim, birlikte bakalım.
KPSS'ye hazırlanırken bir çalışma planı oluşturmak sana büyük kolaylık sağlayacaktır. İlk olarak, hangi KPSS türüne gireceğini belirleyerek işe başlayabilirsin. Örneğin, Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) mi yoksa Genel Yetenek-Genel Kültür (GY-GK) mü? Bu, konuları belirlemede sana yol gösterecek ilk adımdır.
Konuları bitirme sırası ise kişiden kişiye değişse de genellikle temellerden başlamak en iyisidir. Türkçe ve Matematik gibi temel dersleri sağlam oturtmak, diğer konuları anlamanı kolaylaştırır. Ardından tarih, coğrafya ve vatandaşlık gibi derslere geçiş yapabilirsin. Bu süreçte en çok zorlandığın konuları belirleyip onlara daha fazla zaman ayırmak da çok önemli. Kendini iyi tanı, güçlü ve zayıf yönlerini bilerek plan yap!
Unutma, bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋