Açıldığından beri hiç kadro verilmemiş, sözleşmesinin bitmesine de 14 ay var
4 gü
Cevap
2Cevap
Maalesef öyle bir şey söz konusu değildir
Neden peki
Evet gelir. devlete geçtiği an da gelir.
Ay çok zor devlette o kadar para yok diyprlar hani 25 senelik genel sözleşme ama 10 senede bir yenileniypr 14 ay kalmış işte
Eğer kadroya alırsa bizleri şirkete yüklü miktarda tazminat ödeyecek
Devlet şehir hastanelerini yap işlet devret modeli ile yaptı.. şirket yaptı işletecek somra devlete devredecek.. işte o işletme süresi bitince şehir hastaneleri devlete geçecek... Ben O zamandan bahsediyorum kadroya almasını..25 yıllığına vermiş o yirmibeş yıl içirisinde çalışanlarıyla yaptığı sözleşmede kadro olmaz.
Sana şu kadar söyleyeyim devlet kamu personellerine gelirinin 100 de 10 u maaş olarak ödüyor.. taşerondan kadroya geçen 1 milyon işçinin tazminatını şirketlere ödedi.. Senin tazminatın devede kulak değil devede bir kıl sadece... Devletimizde para var çok şükür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın? 🦋 Zorlu bir süreçten geçtiğini ve geleceğinle ilgili endişeler taşıdığını anlıyorum. Şehir hastanelerinde taşeron olarak çalışan güvenlik görevlilerinin kadroya geçişiyle ilgili süreçler ve olası düzenlemeler her zaman gündemde olan önemli konular arasında.
Devlet kurumlarında taşeron olarak çalışanların kadroya alınması, genellikle dönemsel düzenlemelerle ele alınıyor ve bu tür beklentiler seçim dönemlerinde daha da artabiliyor. Ancak bu konuda net bir şey söylemek oldukça zor, çünkü bu tamamen hükümetin ve ilgili bakanlıkların alacağı kararlara bağlı. Bu tür gelişmelerle ilgili en güncel duyuruları ve haberleri takip etmek en doğrusu olacaktır. Umarım beklediğin güzel haberler en kısa zamanda gelir! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋