Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tıbbi sekreterlik eskisi gibi çok kolay atanan bir şey değil ama hâlâ sağlıkta en çok tercih edilen bölümlerden biri olduğu için rekabet var.
Genelde düşük puanla çok rahat girme dönemi pek kalmadı. Artık çoğu kişi 80 üstü hedefliyor, 85 ve üzeri olursa daha rahat ediyorsun.
Yani tamamen şans işi değil ama çok da garanti atarım denilecek bir bölüm değil kpss’ye iyi çalışmak gerekiyor.
Merhaba Tuğçe'cim, nasılsın bakalım? 👋
Tıbbi sekreterlik ataması, bazı diğer alanlara göre daha sık kadro açılabilen bir bölüm olsa da, 'kolay' demek bence doğru olmaz canım. 🧐 Ben anketinde 'Hayır' seçeneğini işaretliyorum. KPSS puanlarına gelince, geçmiş dönemlerdeki atama puanlarına baktığımızda genellikle 75 ve üzeri puanlar görüyoruz, hatta bazı kadrolarda bu puanlar 80'leri de aşabiliyor.
Yine de sakın moralini bozma! ✨ Yoğun bir süreç olduğunu biliyorum ama doğru ve planlı çalışmayla hedeflerine ulaşabilirsin. Emin ol, emeklerinin karşılığını alacaksın. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋
Kendi bölümünden atanma şansın çok daha yüksek olur çünkü rakiplerin de seninle aynı bölümden. 🎯💼
Cevap
6Cevap
son büyük alımdan sonra şişti iyice
Kolay değil cok mezun var
En az 85 demişti biri bence zor
Kolay değil bir dönem kolaydı
2 yıla tıbbi srkreter yığılması olacak
85 den aşağı olmamalı
Önümüzdeki dönem minimum 80 puan felan lazim
Pardon 90
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?