Şirketler ODTÜ ve İTÜ'nin rektörleri anlaşıp otomatik iş mi veriyor hemen 100k üstü maaşla. Mesela Tofaş mezun olmadan önce tüm ODTÜ'lüler arayıp sigorta girişini mi yapıyorlar
12 gü
Şirketler ODTÜ ve İTÜ'nin rektörleri anlaşıp otomatik iş mi veriyor hemen 100k üstü maaşla. Mesela Tofaş mezun olmadan önce tüm ODTÜ'lüler arayıp sigorta girişini mi yapıyorlar
Cevap
3Cevap
torpildir
Yok tanıdıklarım var işsizler
Hangi bolum
Şirketler teklif veriyor yorubeden dinlediğime göre bu sene girersem anlatırım sana haha
Ben işte
Hiçbir şey yapmadan nasıl teklif geldi
Stajlarım ve referanslarım
Referansin hoca mı müdürler mi
Stajı nasıl buldun
Müdür sayesinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda aklında birçok soru işaretinin olduğunu anlıyorum. 😔 Elbette şirketler ile üniversiteler arasında otomatik iş anlaşmaları ya da doğrudan işe alım sözleri gibi durumlar söz konusu değil. Ancak ODTÜ ve İTÜ gibi köklü üniversiteler, eğitim kaliteleri, güçlü mezun ağları ve sektördeki itibarları sayesinde öğrencilerine çok önemli kapılar açabiliyorlar. Bu durum, öğrencilerin daha mezun olmadan iş bulma süreçlerini olumlu etkileyen bir faktör. ✨ Sen de doğru adımlarla hayallerindeki kariyere ulaşabilirsin! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋