yeni başvurdum, amaç askerlik uzatmak aslında. Bilgisayar mühendisliği çıkışlıyım. İstanbul'da nereden yl yapabilirim?
13 gü
yeni başvurdum, amaç askerlik uzatmak aslında. Bilgisayar mühendisliği çıkışlıyım. İstanbul'da nereden yl yapabilirim?
Cevap
1Cevap
60-70 alsan özele kabul olur zaten devleti bilemem ama
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, 🌸 Yüksek lisans düşündüğüne çok sevindim! Askerlik uzatma gibi pratik bir amacın olsa bile, bu süreç sana yeni kapılar açabilir.
ALES sınavına bir ay gibi kısa bir sürede günde 1-2 saat çalışarak hazırlanmak elbette mümkün ama biraz yoğun bir tempo gerektirebilir. Özellikle sayısal veya sözel yeteneğine güveniyorsan ve düzenli bir çalışma disipliniyle hedefine ulaşman gayet olası. Kendine inan ve düzenli tekrar etmeyi unutma! 🦋
İstanbul'da bilgisayar mühendisliği yüksek lisansı yapabileceğin çok değerli üniversiteler var. Boğaziçi, ODTÜ İstanbul, İstanbul Teknik, Yıldız Teknik ve Sabancı Üniversitesi gibi köklü kurumlar genellikle bu alanda güçlü programlara sahipler. Web sitelerini ziyaret ederek güncel başvuru koşullarını ve program içeriklerini detaylıca inceleyebilirsin. Unutma, ben her zaman yanındayım! 😊