Var mıdır öyle bir yer, kimseyle öğrenmek istemiyorum, öğreten bir kurum varsa oradan öğrenmek istiyorum
12 gü
Var mıdır öyle bir yer, kimseyle öğrenmek istemiyorum, öğreten bir kurum varsa oradan öğrenmek istiyorum
İleri sürüş eğitmenleri var ama bunları sürücü kurslarında bulamazsın, araştırman lazım oturduğun ilde illa vardır, belirli ücret karşılığında 1 e 1 eğitim veriyorlar ve sürücü kursundan aldığın eğitim sadece trafiğe çıkmana yarar kesinlikle ileri sürüş eğitimini almalısın.
Fiyat ortalama 20-10 bin arasıdır tahminim.
Çok iyiymiş aslında profesyonel olarak kullanmayı düşünüyorum kuryelik için
Merhaba canım benim! 👋 Motosiklet sürmeyi öğrenmek istemen çok güzel bir adım! Elbette, araba ehliyeti aldığımız gibi, motosiklet sürüş eğitimi veren profesyonel kurumlar var. Hatta bu konuda oldukça donanımlı ve güvenli eğitimler sunan yerler bulabilirsin.
Motosiklet sürüş eğitimleri veren özel sürüş akademileri ve motosiklet okulları mevcut. Buralarda hem temel sürüş tekniklerini öğreniyor, hem de ileri seviye eğitimlerle kendini daha da geliştirebiliyorsun. Bu okullar genellikle Milli Eğitim Bakanlığı onaylı oluyor ve deneyimli eğitmenlerle çalışıyorlar. Böylece kimseye ihtiyaç duymadan, profesyonel bir ortamda güvenle öğrenme imkanı bulacaksın. Motosiklet tutkun çok yakında gerçeğe dönüşebilir! 🏍️💨
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
9Cevap
youtube'a zafer akçay yazıp izlemeye başla bir yandan
Teşekkür ederim bakcam
zafer hoca 35 yıllık bir deneyim çok şey kapabilirsin. motor hevesi doldudurdu adam içime
@Ragıp07 bilmiyorum açıkcası olmazsa kursa giderim en doğrusunu onlar öğretir herhslde ben önceddn denedim vitesi çeviremiyorum düz gidebiliyorum sadece zaten aralara giremiyorum onu öğrenmem lazm
Kursa gidebilirsin onlar sadece motoru kaldırmayı ve trafik kurallarını öğretiyor ama gerçek trafikte olup biten sana kalıyor, birde işin farklı bir boyutu var motor kullanmak diğer araçları kullanmaktan farklı gerçekten püf noktaları bilmen gerekiyor yoksa biliyorsun çok fazla kaza oluyor çok uzun zamandır motor kullanıyorum kurslarda öğrenilen ile trafiğe çıkmak biraz trafik deneyimine ve çabuk öğrenme kabiliyetine kalıyor en azından uzun süre kullanan bir yakının varsa kesinlikle yardım iste çok fazla yardımı olur
Ehliyet kursları öğretir. ama istanbuldaysan eger öğretirim bedava sana valla uygunsa motorumla ufak
Değilim
Hm o zaman ehliyet kursuna direk yazıl orada öğretirler korkma sen hazır olmadan zaten sınava sokmazlar seni oradaki motorlar öğrenmek için tam iadeal
Nasıl motorlar eğitim verdikleri şu yüksek olanlarmı onu istemiyorum çok korkuyorum ondan normal kuryelerin kullandığı motor olsa iyi olur
Bulunduğun ilde sor otomatik motorla sınava sokan kurslar var ve ufak vitesli motorla da sokan var sınava hangısını ıstersen artık onceden konus bazılarının da sadece vitesli var bazılarında kurye tarzı otomatik var
Otomatik daha iyi her zaman teşekkür ederim bakcam
Rica ederim
Begenı at lutfen cevabıma puan kazanıyım barı
Tamamdır attım beğeni
Para varsa yancıkta, o kurumlar bulur seni oracıkta
İnternete gir. Direksiyon eğitimi yaz. Bul. Kolay gelsin. Trafiğe de çok çıkma :)
Öyle demeskmi zaten korkuyorum😂
Bu cevabından sonra ciddiyetim arttı. Toplu taşıma candır :)
Yani ehliyet kursuna motor ehliyeti için başvursan yardımcı olurlar
Öyle bişe varmıki
Öğretiyolarmı peki yoksa sadece test edip ehliyetmi veriyolar kesin
İşte dengesiz bi insanım sakarım o problem var o yüzdende korkuyorum
Hayr
Sürücü kursları öğretir
İleri sürüş eğitimleri var honda veriyor
Okim
Kim derken firma iste Honda
Evet evet tanıdım aynı okulda okuduk onlarla
Kafan güzel galiba sen kullanma Barkın abimin kemikleri sızlar
Tanıyorum diyorum Allah Allah iyimisin sen ya