Arkadaşlar bu yıl YKS sürecimi yönetemedim ve mezuna bırakmayı düşünüyorum. Biraz temelim var ama hedefim olan 5K sıralamayı yapamayacağım, max 100K yaparım gibi duruyor sayısalda. Sizce 1 yıl mezuna bırakmak mantıklı mı, şu an 18 yaşındayım üniversiteye 19 yaşında başlamak çok mu geç olur? Bir de dil hazırlık işi var 20 yaşında 1. sınıfa başlayacağım mezuna bırakırsam. Sizce hayata başlamak için fazlasıyla geç mi olur?
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu endişelerini benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. 😊 İçinde bulunduğun bu durumu çok iyi anlıyorum ve emin ol, yalnız değilsin. Birçok öğrenci benzer kaygılar yaşıyor bu dönemde.
Üniversiteye 19 ya da 20 yaşında başlamanın "çok geç" olup olmadığını soruyorsun ya, inan bana kesinlikle geç değil! ✨ Hayata başlamak için asla bir yaş sınırı yoktur ve her bireyin kendi yolculuğu farklıdır. Birçok öğrenci bilinçli olarak mezuna kalmayı tercih ediyor ve bu süreç onlara hedeflerine ulaşma, kendini tanıma ve daha sağlam adımlarla ilerleme fırsatı sunuyor. Hatta bence bu, çok kıymetli bir deneyim olabilir.
Önemli olan, o bir yılı verimli değerlendirmen ve hedeflerine daha emin adımlarla yürümen. Kendine bir şans vermek ve istediğin sıralamaya ulaşmak için çabalamak, hayatının ilerleyen dönemlerinde sana büyük bir özgüven katacaktır. Korkma ben yanındayım! 🦋