12 saat çalışıyorum. YKS sınavına gireceğim, son bir hafta kaldı. Çalışsam faydası olur mu veya çalışma taktiği söyleyin bana, çalışan varsa
11 gü
12 saat çalışıyorum. YKS sınavına gireceğim, son bir hafta kaldı. Çalışsam faydası olur mu veya çalışma taktiği söyleyin bana, çalışan varsa
Cevap
1Cevap
son gün bile çalışmayı düşünüyom hatta tytden sonra ayt ye çalışmaya devam etmeyi falan tabi çalışılır son geceye kadar
zaman az kaldığı için soru üzerinden çalışman daha mantıklı olabilir yapamadığın soruların konusunu açıp dinle falan ama şeyi anlamadım tyt ayt de ingilizce yok dil sınavına mı giriceksin eğer ona giriceksen 1 hafta da onu toparlaman imkansız dil bir anda olmaz ama diğerlerini toparlayabilirsin biraz
bak direk ogm metaryalde 8 senenin tüm çıkmış soruları var ordan bakabilirsin her ders için var
ogmmateryal.eba.gov.tr/yks-cikmis-soru-kitaplari
tüm sorular 8 sene boyunca direk var burada kitaplardan birini seç hangi dersin sorularına bakmak istersen var hepsi
Son 1 hafta kala Hiçbi halt yapamazsın max tekrar edersin
0san olmaz bunlar gerçekler..
cerennnnn222 Alakası yok 1 haftada gayet bir şeyler olur ben tyt yi bir haftada bitirdim 4 yıldır hiç ders dinlememiştim 1 haftada türkçe 37 net sosyal 18 nete çıkardım tyt yi 1 haftayı birak 3 günde bile halledersin sözeli 1 gün de sosyali 2 günde türkçe biter 1 hafta için ayt biraz zor ama yine edebiyat sosyal bitirilir
Kanka Türkçeyi zaten yaparsın az çok halletmek ne demek sen biliyor musun 1 sene afedersin bi yerimi s tirdim de anca 7k yaptım
sadece türkçe değil sosyalden de bahsediyorum hatta fen de türkçe sosyal fen 1 haftada çok rahat biter matematik biraz aşabilir yine de 1 hafta hiç bir şey yapılamaz gibi bir şey değil ben ayt tarihi de 2 günde bitirdim veya ayt coğrafya da benzer şekilde o yüzden sen 1 sene de bir şeyleri başardın diye başkalarını şu kadar zaman da bir şey olmaz diyerek moralini bozma bence denesin elinden geleni 1 hafta hala en az 20-30 net artırılabilicek bir süre en az diyorum bak
Ea dan giriyorum dememiş ki ben sayısal üzerinden yorum yaptım belki de ben görmedim ea dediğini bilmiyorum
Ben de neyden girdiğini bilmiyorumki sadece ben genel anlamda söyledim 1 hafta da sözel dersler gayet tamamlanabilir bir şeyler ezberlemeye yatkınlığı varsa birisinin yani hiç bir şey olmaz 1 haftada yorumuna karşı bunu söylemek istemiştim
Sayısasa sadece fenden iki üç şey bakar mat olmaz zaten ayt de yoksa zor diye dedim ea ise bakılabilir ben anlamam ea dan
fen tyt de çok sorun değil bence kimya dışında bilmiyorum ama 1 hafta da sözelden bir çok kişinin önüne geçersin ea matematik temeline bağlı asıl ea daha sorun bence sayısal ve sözele göre çünkü en büyük ağırlık matematiğin ea da ve diğer dersler 1 haftada sayısal sözel elbet bişi yapılır ama ea dan bence çok daha zor 1 haftada imkanı yok toprlayamazsın bence 1 sözel 2 sayısal 3 ea zorluk olarak 1 hafta için
neden ea zor diyorum çünkü temelin yoksa çok uzun yolun var matematik için
Sayısalı toparlamak imkansız
bence sıfır bilgi ile başlıyorsan asıl ea imkansız öğrenmen gereken çok temel bilgi var ayt ye girmiyorum bile
ondan bahsetsek daha da sorun
Hedefim ea 1 milyon
Sesde mevcut
Faydasız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hemoli! 👋 Öncelikle bu son haftada bile bu kadar çaba göstermen ne kadar azimli olduğunu gösteriyor, harikasın! 💪 Ancak bu son düzlükte saatlerce çalışmaktan ziyade, akıllıca ve verimli çalışmak çok daha önemli.
Günde 12 saat çalışmak yerine, daha kısa ama odaklanmış tekrarlar ve soru çözümleri yapmak sana daha çok fayda sağlayacaktır. Özellikle son hafta yeni konular öğrenmeye çalışmak yerine, bildiklerini pekiştirmeye ve deneme çözerek zaman yönetimini geliştirmeye odaklanmalısın. Unutma, zihinsel olarak dinlenmek de sınav performansı için çok kıymetli. Kendine inan ve rahat kalmaya çalış! ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋