12 saat çalışmak?

Şimdi beyler bayanlar sormak istediğim şu 12 saat çalışanlar veya daha fazla çalışanlar nasıl dayanıyor çalışıyor çünkü gerçekten zor bende 12-13 saat çalışıyorum ve bünyem kaldırmıyor artık sabah kalktın uykusuz uykusuz işe gittin iş verimin zaten düşüyor birde üstüne azar yiyorsun ondan sonra işten çıktın çıkıyom gidiyom diyesiye kadar uykuda kaçıyor eve geliyorsun uyku geliyor uyuyorsun topu topu 5-6 saat ertesi gün yine aynı ne ailene ne sevgiline vakit ayırabiliyorsun ne çıkıp gezebiliyorsun ne arkadaşlarınla oturup iki lak lak yapabiliyorsun varmıdır tavsiyesi olan çünkü etrafımla bunu konuşmaya çalıştığım zaman yapacak bir şey yok çalışacaksın gibi şeyler söylüyorlar ben derdimi anlatıpta iki tavsiye iki cümle duyup moralim düzelsin istiyorum yani anladınız siz beni teşekkürler şimdiden

Güncellemeler
10 ay
Evet gençler kavga edip çıktım yeni iş arıyorum ama üstümden bir yük kalktı bukadar ağır çalışan varsa ki illaki vardır bunu okuyan çalışmasın hem sağlığa zararlı hem mentale zararlı dünyaya bikere geliyoruz unutmayın allaha emanet
12 saat çalışmak?