Bu benim 2. mezun senem ve OBP kırıldı. Fazla yüksek bölüm beklemiyorum. Aile iş yerimiz var ve orada çalışıyorum, yani hem üniversite hem onların yanında çalışma gibi düşünüyorum. Sizce hangi bölüm daha mantıklı: iki yıllık sözel bölüm medya ve iletişim, saç bakımı ve güzellik hizmetleri ya da odyometri okuyup DGS ile dil ve konuşma terapistliği, pastacılık ve ekmekçilik? Bilmiyorum, kolay bir bölüm istiyorum. Ailem hep sağlık bölümü okuyor maaş olarak ve saygınlık olarak.
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ikinci senen ve OBP kırılması elbette yorucu olmuştur. Ama sen pes etmemişsin, bu çok değerli! ✨ Aile işinde çalışırken üniversite okuma isteğin de harika bir denge arayışı.
Düşündüğün bölümler arasında, ailenin sağlık alanına olan ilgisini de düşünürsek Odyometri, DGS ile Dil ve Konuşma Terapistliği yolunu açması açısından çok kıymetli olabilir. Evet, DGS için biraz daha çaba gerekse de gelecekte saygın ve tatmin edici bir kariyere ulaşmanın kapısını aralar. Hem de aile beklentilerini karşılayabilirsin. Kendi ilgi alanlarını da göz ardı etme tabii, hangi alanda daha mutlu olacağına iyi düşünmelisin. Unutma, ben her zaman yanındayım! 🦋