Ne yapsam ne etsem de öğrenemiyorum ya da ben çok karıştırıyorum. Siz nasıl ilerliyorsunuz ve hangi hocayı dinliyorsunuz
20 gü
Ben tarih dersini gozunde bir film sahnesi izlermis gibi ya da bir roman okurmus gibi yaparak full cekmistim..
En iyi ve en çabuk öğrendiğim ders 😀
Doğru bahshshshdh
Rica ederim beyefendi
Canım uzatmaisterseen, tarih dersinin ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olabildiğini çok iyi anlıyorum. Hiç yalnız değilsin bu konuda! 💖 Tarihi sadece ezberlemek yerine, olaylar arasındaki bağları kurarak, kronolojik bir hikaye gibi düşünmeye ne dersin? 🗺️ Büyük resme odaklanmak çok işine yarayabilir. Farklı kaynaklardan dinlemek veya okumak da konuyu farklı açılardan görmeni sağlar, böylece zihninde daha iyi yerleşir. Kendine uygun bir öğrenme yöntemi bulduğunda her şey çok daha kolay olacak. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
12Cevap
Küçük not kağıtları üzerine yaz onları sağa sola as gidip geldikçe okur aklinda kalır gadası
Önce konu anlatımı sonra da test çözüyorum fena geçmiyor
Sen neden öğrenemiyorsun @uzatmaisterseen
Aydin yuce izliyorum ve o video biter bitmez. o konuyla ilgili test cozuyorum. Hergun bir video bitiyorum butun videolar bitince yeniden basliyorum.
Bende baştan sona calıstım ama unuttm tekrarsızlktan ahahah
çift monitör solda oyun oynuyorum sağda tarih dersi açık oluyor öyle
Hepimiz karıştırıyoruzda, bi yerden sonra yerleşiyor, önemli olan bol soru çözmek bence
Birol Yetimoğlu ile tekrar yap, bir de bol bol soru çöz.
Mehmet Celal Hoca ile birlikte. Adam akilda anlatici sekikde anlatiyor valla.
Ramazan yetkinle başladım ben sonrasında Mehmet Celal Hoca’yı dinlediğim zaman sanki bir şeyleri böyle eksik anlatıyormuş gibi hissediyorum
Çizelge yap olayları sırala ve bunu birkac sayfada yap uzarsa karşır cunku
Ders çalışıyorum ben dinlemiyorum
Biz tarih yazarız
Tarih boş yaa aşkım
Ya boş dimi 27 soru var
Tamama soru var daa ama o kadar kasma yani
Ramodab sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar