Tarih dersi için Ramazan Yetgin'i dinliyorum ama hiç not almiyorum, not alınca konudan kaçıyorum yazıya mi bakayım hocaya mi... Not alınca konuya odaklanamiyorum. öyleyse herkes niye 100 sayfa not çıkarıyor? Bende mi sorun var? Sayısalci olduğum için mi? Not çıkarıp da konuyu çok iyi anladım diyen var mı yardımcı olun lütfen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazarak çıkardım faydasını da gördüm valla ama aşırı nankör bı ders görsel hafizan vars sürekli notlarına göz gezdir
Evet ama yazım cok cirkin, not almaya başladığımda ilk sayfa güzel oluyor geri kalan 70 sayfa civi yazisi gibi. Sonra bir daha bakasım yok notlarima. Sanırım yazinin güzel olması da önemli bir avantaj. Video ders notu almak mantıklı mi bunun iicin?
ben de bu hatayı yaptım tavsiyem ders notu kitabını almanız. ben başka hocayı keşfettim daha iyi anlıyorum
Hangi hocayı kesfettiniz
onur yurdakul diye bir hoca var ve her bir videosu yaklaşık 20 dk. ben daha iyi anladığımı fark ettim
Pek beğenemedim hocayı, ders videoları 30-35 dk arası değişiyor. Ramazan Y. kadar etkili, canlı anlatamıyor sanki. Sadece 2 dk dinledim o önyargili görüşum olarak kabul edin. Tabii herkesin dersi anlama şekli farklıdır iyi çalışmalar hocam
anladım hocam. sizin alanınız nedir
Paramediktrn atanmayi bekliyorum sadece gkgy çalışıyorum
anladım hocam sizin dersiniz az yine benim öğretmenlik çok fazla var. uzaktan eğitim paketi aldınız mı hiç
Evet maalesef bide mülakat çıkardılar başınıza Allah kolaylık versin. şu an sadece YouTube kpss hocalarından ilerliyorum pegem, yargi, limit soru bankası çözümü yapıyorum. Tekuzem sitesinde üyelik açtım ordan yürüyebilirim bilmiyorum uzaktan eğitim olayını kararlaştırmadim daha.
anladım kral akademi de güzel eğer düşünürseniz.
Video ders notundan tekrar yap kafanda olayları kurgulamalısın
Anladim hocam teşekkürler yorumunuz icin ben de bu anlayışla anlamaya çalışıyorum
Bu anlayışla gidersen tabi istikrarlı olursan tarihte fule yakın yaparsın. Bende bu şekilde çalışmıştım öyle yapmıştım. Bide sana tavsiyem boş zamanlarında tarihi belgeseller vs izle aklında kalsın , rica ediyorum
Onun ders notu var onu al önemli yerlerin altını tek çiz not almakla zaman kaybedemem
Sinava cok var hocam. Zaman kaybetme söz konusu değil şu günlerde. Peki ders notuyla birlikte dersi dinleyince anlıyor musunuz knuyu
Evet iyice dinliyorum önemli yerleri not alıyorum kitaba ara ara gelip tekrar ederken en çok oraları okuyorum faydalı oluyo birde benim hocam soru bankasından ve yargı soru Bankasından çözüyorum
Pegemi de tavsiye ederim formata uygunluk açısından teşekkür ederim yorumunuz için
Evet o yayının soru bankalarını aldım en son tekrar amaçlı her dersten cozucem teşekkür ederim tavsiyen için
E video ders notundan taksonu et
Takip et video ders notundan
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Bölüm ne
Paramedik
Sona kalma
Dediğinizi anlamadim
Çalışmak için benim gibi yumurta kapıya gelene kadar bekleme 😁
4 ay önce çalışmaya başladım ama hâlâ eksik hissediyorum çok haklısnjz, siz genel kültür dersine nasıl çalıştınız? İsiniz yoksa anlatir misniz sinava nasıl çalıştınız kaç kaynak soru banksdi bitirdiniz vs