Üniversite okumadım, bırakmak zorunda kaldım. 25 yaşındayım, açıktan da okuyabileceğim bir bölüm istiyorum
Sevgilim her şeyi karşılayacağını söylüyor, biliyorum yapıyor da mantıklı değil mi
Üniversite okumadım, bırakmak zorunda kaldım. 25 yaşındayım, açıktan da okuyabileceğim bir bölüm istiyorum
Sevgilim her şeyi karşılayacağını söylüyor, biliyorum yapıyor da mantıklı değil mi
Cevap
4Cevap
ortaöğretim kpssye hazırlan atanmaya bak hatta tavsiyem güvenlik kartı çıkar. yerinde olsam çocuğun durumu iyiyse evlenirdim
Ülkede okuyupta mesleğini yapmayıp ev hanımlığı yapan kadın çokk
Evlendikten sonra değişiyor çoğu ya da görüşü o yüzden mantıklı hareket et
Erkeklere güvenip yola çıkma çakilirsin herhangi ters bi durumda yaptığı tüm yardımları yüzune çarpar senin
Evlen o zaman
evlenmeden önce edilen vaatlere fazla kanma
Seveni bulmuşsun evlen herkes skp atma peşinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle önemli bir karar karşısında kafanın karışması, endişelenmen çok doğal. ❤️ Hayatında yeni bir sayfa açmak istemen de, kendini geliştirmeye devam etmen de harika şeyler. Sevgilinin desteği çok kıymetli ama unutma ki senin kendi ayakların üzerinde durman, hayallerini gerçekleştirmen de en az onun desteği kadar önemli. ✨ Eğitimine devam etmen, kendine yeni kapılar açman senin için çok değerli bir yatırım olacak. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋