Ben biraz kibar bir insanım evlendiğiniz de eşiniz yanınız da gaz falan çıkarır mı?
Öyle olunca isterse dünyanın en güzel kızı olsun soğuyorum ondan
Öyle olunca isterse dünyanın en güzel kızı olsun soğuyorum ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeşim bu kadar ince detaylara keşke inmesen öncesinde huzurlu bir yuva, geçim kolaylığı falan iyi olması düşüncesi yok mu aklında,?
Ya o konular da sıkıntı yok sorun değil huzur geçim vs hallederim de böyle şeyler de biraz titizim
Senin halletmenle huzur olmuyor, huzur tek taraflı sağlanamaz ki knk
Hallederiz ya huzuru sorun değil o
Sen osurup sıçmayacaksın herhalde. Olduğun evde tuvaleti lavaboyu kim temizliyor? Evlenince bu temizlik olmayacak mı? Çalışan mı tutacaksın? Öyle tiksiniyorum ile mi oluyor
Iyy böyle de dile getirmez insan WC lavaboyu tabi ki de yapan temizlicek ayrıca çalışan tutacağız
Yapan temizleyecek mi? Her yaptığınız da temizliyor musunuz? Sifon çekip fırçalamak değil. Kapağını kapağın altını dışını içini silmek yıkamak.
Evet hanımefendi yapıyorum bunları bu konuda titiz biriyim ayrıca her insan benim gibi olmalı böyle yapmalı
Yani afedersiniz çok detaylı sorular soruyorsunuz biraz midem bulanmaya başlıyor ayrıca her yere parfüm de sıkıyorum oda parfümü
Oda parfümü demek temizlik değil. Anladın mı içinde bir dolu kimyasallar var. İç ortaklarınla onu mu soluyorsun senin gibi temiz insana yakıştıramadım :d
Ama güzel kokuyor ve insanlara mutluluk hormonu salgılatıyor
İnsanlara mutluluk hormonu salgılatacak organları öldütttükten sonra önemi var mı
Ya hanımefendi burun bizdeki de ne yapayım milletin cırcır kokusunu mu çekelim aaaa kimse ölmez ya
Evlat edindiğin çocuklar sıçmayacak mı? Osurmayacak mı? Bebek boku ne kadar kötü kokuyor haberin var mı senin?
Çalışan bakıcı tutarım kreşe yollarım
Çocuklar bakıcı izin alır ya da olmazsa sıçmazlar artık boklarını içinde tutarlar 😂
İgrenc ya WC işini yaparlar işte sonra bakıcılar temizler
Pırt pırt
O bebeğin gazını çıkarman lazım
Hanımefendi ne yapıyorsunuz ya doktora götürürüm ya da bakıcı çalışanlar çıkarır
Sen kendine de bakıcı tut da popon yıkasın senin
Yuhh yani ayıp be utan biraz senin popon yıkasın
Cmxmdmxmelzwlzlekzmemxmenxmejcjeodkr
Eminim hergun 3 tabak kurufasulye yiyip evi duman eden tiplerdensin
Hiç değilim şükür senin gibi temiz gözüken pislerden korkacaksın
Hadi ordan ya tanımıyor etmiyor ön yargılı konuşuyor utangac insan olmasaydım evimi gösterirdim görürdün temiz mi değil mi
Senin ne pis olduğun ortada hadi ağlama
Kanka sen s*çmyomusun yani şimdi karşındakindende bu yüzden soğuyormuşun
Niye bu kadar kaba bir şekilde tabir ediyorsunuz WC ye gidiyorum tabi ama başkasının yanında şey yapılmaz anladın sen öyle bir durum olursa WC ye gider insan
Ona bişey demedim zaten fakat bazı şeyler olabilir insanlık hali utanmadan geğiren erkekler var mesela onları napalım
İgrenclik görgüsüzlük öyle yaparlarsa suratına vurun
Benim erkek arkadaşım vardı onun babası yanımda geğirdi sonrada bana alış bunlara dedi öyle insanlar var ki görürsün sende
Iyyyy kaçar giderdim katlanamam öyle şeylere nefret ederim
Emin ol hiç bişey yaşamamışın ben lisedeyken sıra arkadaşım vardı 😂kötü kokular geliyodu hep yanına oturduğumda kokuyosun diyemedim bile sonra bi gün ben lavaboda makyaj yapıyodum oda lavaboya girdi ve elini yıkamadan sınıfa gitti sonra yanına oturduğumda bildiğin b*k kokuyordu 😂tuvalet temizliğini bile yapmıyodu sen düşün o kadar pis insanlar var hayatta
Hadi ordan ya yalan söylüyorsun o kadar da değil o kadar da olamaz
Yemin ederim :) hep bi koku alıyodum ama yaa dedim yok artık bi insan tuvalet temizliğini yapmadan çıkmaz herhalde sonra gözümle görünce anladım kokunun kaynağını önce yakıştıramadım ama öyleymiş
Uzaklaşmalısın ondan ve ona organını temizlemesini söyle anlamıyorsa kalem falan batır
Ama yok sonra kalem kokar çok zor bir durum ne yapacağımı şaşırırdım
😂Lise biteli yıllar oldu bi dahada görüşmedim o kızla ama çok var inan bana çoğu insan evini dahi temizlemiyor herkes yattığı yerden belli
Benden uzak olsunlar
İlişkiye nasıl gircen ya
Ona girerim sorun yok
O an istemsiz gaz çıkarsa
Ne alaka ya tutar ya da gelirse WC ye gider
Ne yapicak insan o da
Sacmalama WC ye gitsin
Evlenme kanka sen
Ne yapsam ya kara kara düşünmeye başladım
Düşüncek bişi yok asla evlenme
Kararsızım param var zaten en kötü bir kaç evlat edinirim yalnız kalmamak için böyle geçinir giderim
Aynen öyle yap ama edindigin evlat da sciyoo ve sen temizlicen onun bakimlari sende olacak
Hayır çalışan bakıcı tutacam kreşe yollicam
Peki kanka
Peki dombili
Çok şükür çıktı içindeki varoş 🥴
Hayır profilinizde ayıcık varya ondan dedim mizah yaptım yani
Hani sen bana kanka dedin ya bende ondan dombili dedim