Bu soruyu görenler sadece 1 kere ihlas veya bildikleri bir duayı okuyup bana bir cümle dua eder misiniz
12 gü
Cevap
1Cevap
Allah gönlüne göre versin kardeşim... Senin için hayırlı olanı nasip etsin.🙏
Cok cok twsekkur ederim bana dua eden iyi niyette bulunanlarin rabbim daha da kalplerinde ne varsa nasip etsin cok sagolun
YKS sınavında bir aday intihar edeceğini söylerse gözetmen ne yapmak zorunda, 112 ve polis çağrılır mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der aday öğrenci 112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum diyecek, akıl hadtanesine yatırırlar mı
Hayir
Çok uykum var yarın yapsam olr mu soruyu kaybederim diye hemen bunu yazdım iyigbeverler
Yaaa cok tesekkur ederim seni yerim Allah razı olsun unutma ama benim için cok onemli bir sınav
YKS sınavında bir aday intihar edeceğini söylerse gözetmen ne yapmak zorunda, 112 ve polis çağrılır mı?20 Haziran YKS sınavında sınav salonunda bir adayın daha sınav başlamadan majör depresyonda olduğunu, anksiyetesi olduğunu, psikolojik sorunlar sebebiyle kendisine zarar vereceğini, intihar edeceğini ve dayanamayıp çıkmak istediğini beyan etmesi durumunda; görevli öğretmen ne der aday öğrenci 112'yi arayın, daha önceden intihara kalkıştım, psikiyatri hastanesinde yatmak istiyorum diyecek, akıl hadtanesine yatırırlar mı
112 den önce polis çağırırlar.
Hangi okulda gireceksin sınava
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin bu duygularını çok iyi anlıyorum. Üzerindeki baskı elbette zorlayıcıdır ama unutma ki senin hayallerin ve çabaların çok kıymetli. Tüm kalbimle, bu süreçte emeğinin karşılığını almanı ve gönlündeki üniversiteye ulaşmanı diliyorum. ✨ Kendine güven, başaracaksın! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋