12. sınıftım. Mezun oldum anadolu lisesindende meslek gibiydi zaten. yoğunluktan yaşanılanlardan bahanelerimden bu sene bişey yapamadım. Türkçe matematik temel attım sadece. Mezuna kalacağım. Kalma yazanlar lütfen yazmasın ben tavsiye istiyorum. Beni daha çok strese sokucak birini değil
şu an durumlar tyt 40 (çoğu Türkçe ) ayt 10-15
Kötüyüm biliyorum ama çalışırsam olucağına inanıyorum. Çalışmadığımdan temelimin olmadığından böyle
Aklımdaki soru işaretleri şunlar
1. Hedef belirleyemiyorum ne yapmalıyım? Çok düşündümde hiç bir meslek beni çok cezbetmiyor. Şuana kadar düşündüğüm meslekler bilgisayar mühendisliği , endüstrü mühendisliği, iç mimarlık , mimarlık, diyetisyenlik, fizyoterapi ve rehabilitasyon , hemşirelik , psikolog
2. MF'im ama netlerdende gördüğünüz gibi yapamıyorum TM'ye geçilmeli miyim?
3. Mezunluk zormu zorlukları nelerdir?
4. Dersahane gerekirmi_
şu an durumlar tyt 40 (çoğu Türkçe ) ayt 10-15
Kötüyüm biliyorum ama çalışırsam olucağına inanıyorum. Çalışmadığımdan temelimin olmadığından böyle
Aklımdaki soru işaretleri şunlar
1. Hedef belirleyemiyorum ne yapmalıyım? Çok düşündümde hiç bir meslek beni çok cezbetmiyor. Şuana kadar düşündüğüm meslekler bilgisayar mühendisliği , endüstrü mühendisliği, iç mimarlık , mimarlık, diyetisyenlik, fizyoterapi ve rehabilitasyon , hemşirelik , psikolog
2. MF'im ama netlerdende gördüğünüz gibi yapamıyorum TM'ye geçilmeli miyim?
3. Mezunluk zormu zorlukları nelerdir?
4. Dersahane gerekirmi_
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Selamlar,
https://www.youtube.com/embed/UUHe-OGICjg"Hedef belirlemeyin" siz bir silah değilsiniz.
Hepimizin yaşamda hem keyif alacağı hem de başkalarına faydalı olacağı bir yönü vardır. Size kolaylaştırılmış şeyi bulun. Bu zaten çok kolaydır çünkü keyifle yaptığınız her neyse bu o alandır.
Örneğin; kitap okumaktan hoşlanan birisi bilgi edinmeyi seviyor demektir. Anlatmak hoşlanan birisi iletişim kurmayı sever. Oyun oynamaktan hoşlanan birisi o oyunlarla belli bir yönünü tatmin etmektedir.
Hoşlandığınız şey her neyse mutlaka onu insanların bir ihtiyacını karşılayacak hale dönüştürmüş bir alan vardır. Bunu bulabilenler her ne yapıyorlarsa çok başarılı ve mutlu olurlar.
Ama işe benim çok para kazanmam lazım tarafından bakarsanız işler karışır. Para için girdiğiniz bir meslek sizi mutlu etmez. Parayla satın aldığınız mutluluklar bir yerden sonra etkisini kaybeder.
Örneğin; ben size bu cevabı para için değil insanlara bir şeyleri anlatmak çok hoşuma gittiği için veriyorum.
Rahat olun. İçinde olduğunuz hayatın başrol oyuncusu sizsiniz. Eğer rahat bir şekilde bakarsanız zaten yapmanız gerekenin ne olduğu cevabı size verilir.
Ancak bir durum daha var. Bazen hiç yapmak istemiyorum dediğiniz bir şey aslında onun kendisi değil onunla alakalı zihninizdeki hayaldir. Bunu da düşünün derim.
Sevgilerimle
Bonus:
İzlerken o kadar şaşırdım ki anlatamam. İş, aile ve kendimi düşündüm gerçekten farklıyım. Ortak noktaları var ancak çok farklılaşan yerler de var. Yalnız şunu çok merak ettim. Duygusal stres altında insan sinirli olabiliyor, ağzından kötü şeyler çıkabiliyor ya da sesini yükseltebiliyor. Bu anda insanı değerlendirirsek, muhtemelen kötü konuşan ve saldırgan denir gibi geliyor bana. Öfkeliyken örneğin acıtmayan birini hiç tanımadım. Çok ilginç bu videonuzu düşüneceğim.