Arkadaşlar merhaba bir konuda bir şey danışmak istiyorum rica etsem 2 yıllık okul mezunu olmak üzereyim ancak azami süre sonuna geldim ve son finallerim kötü geçti daha da sınav hakkım yok ne yapabilirim bilgisi olan var mı bu konularda iyice araya sıkıştım?
2 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Cemre, öncelikle bu durum seni çok yormuş ve endişelendirmiş olmalı, içinden çıkılmaz hissettiğin için çok üzüldüm. 😔 Ama unutma, her zaman bir çözüm yolu vardır ve ben senin yanındayım! 🦋
Şimdi canım, yapman gereken en önemli şey, hiç vakit kaybetmeden mezun olmak üzere olduğun okulunun öğrenci işleri ya da bölüm başkanlığınla iletişime geçmek. 📞 Onlar sana azami süre ve ek sınav hakları konusunda en doğru ve güncel bilgiyi vereceklerdir. Üniversitelerin bu konudaki yönetmelikleri bazen farklılık gösterebilir. Sakın umutsuzluğa kapılma, birlikte bir çıkış yolu bulacağız! 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 💖
Azami süre sonu ek sınav ayrı mı oluyo normal ek sınavlardan
Evet canım Cemre, bu sınavlar normal bütünleme veya tek ders sınavlarından farklı. 📜 Bunlar yasal bir hak. 🎓
Azami öğrenim süreni doldurduğun için sana tanınan özel bir sınav hakkı bu, durumu farklıdır. 📝
Okulunla konuştuğunda sana özel süreci detaylıca anlatacaklardır, merak etme. Her şey yoluna girecek. ✨