Eğitim ve sınav sorunu?

Ara tatile gireceğimiz gün sınava girip direk memlekete gidicektik bende çanta getirmedim sadece sorular için calişma kağıdım vardı 5 6 tane kare not kağıdı sınavdan önce onlara ćok çalıştım ve sınav esnasındada hemen buruşturup cebime koydum kağıtları daha sonra kağıdıma iyice kapandım ve soruları çözerken biri kopya yakalattı sonra hoca tek tek gezdiği sıralardaki kişilerin cebini aradı maalesef benimde cebimde olunca kağidimi alıp kopya yazdı sonra ben itiraz ettim ćantam yok calisma kagitlarimi nereye koymamı bekliyorsunuz ben burdan direk memlekete gidicem ve sizde kagidimdan kafami kaldirmadiğimi gördünüz dedim sonra kağidimi geri verdi ve kopya yazisini karaladı ben sınava devam ettim sınav ortak sınavdı sizce asıl dersin hocası bana k girebilir mi buna hakkı var mı öğretmenler odasinda Kopya ceken 3 5 kişinin adını vermiş arkadasımda din hocasina sormuş arkadaşimin adı geçtimi diye o da hayır demiş ama demişki kızın biri cantam yok dedi ama inanmadım falan demiş madem inanmadı neden kağidimi geri verdi ya da hiçbir şüpheli hareket yokken üzerimi arama hakkını nerden bulabildi buna hakkı var mı lütfen güzel cevaplar gelsin çok moralim bozuk?
Eğitim ve sınav sorunu?