1 gü

Neden kendimi böyle hisediyorum ve YKS?

Aptalmışım gibi. Hiçbir şey bilmiyorum elimde hiçbir şey yok. Boş bir teneke gibi hissediyorum. Kayda değer bir şey görmüyorum. Aklım nerede bilmiyorum çalışkan bir öğrenci değilim OBP 84 ama çalışkan değilim YKS öğrencisiyim ve kendimi hiçbir zaman iyi bir başarı elde etmiş olarak hissetmedim ki öyle de.

Bu duygudan nefret ediyorum. Bana engel oluyor kendime inancımı yerle bir ediyor yardımcı olun ben 18 yaşındayım biri çıkıp dedi ki bu sadece bir süreç? Geçecek diye.

Kendimi bu kadar aptal, boş, kafası boş şeylerle dolu hissediyorum sadece öyle her şeyden kaçıyorum ve üstüne de üzülüyorum kendime..

Sınava az kaldı netlerim de kötü polis olmak için 250 ham puan almak gerekiyor ve ben

Bunu yapabilecek miyim... Neden böyle neden. Hiç çalışmadım kalan sürede bir şey değişir mi YKS adına sınav adına TYT.. her neyse düşüncelerimi belirttim.

Hoşça kal eski ben.

Güncellemeler
1 gü
Ve üstelik bu alemde bir ben çalışmayan bir öğrenciyim gibi bir düşüncem var.. saçma sapan.
Güncellemeler
1 gü
Pekâlâ, o hâlde ne yapmalıyım.
Bana aptal olduğumu söylemeyin aklınız varsa akıl verin. Varsa Tâbi.
Neden kendimi böyle hisediyorum ve YKS?
Cevapla