Nasılsınız gençler. Kim girecek sınava bu sene?
Çalışmalar nasıl gidiyor daha doğrusu gidiyor mu? Benim aklım fikrim darmadağın ki zaten süreçte de düzgün çalışmadım. Sizler ne alemdesiniz?
Nasılsınız gençler. Kim girecek sınava bu sene?
Çalışmalar nasıl gidiyor daha doğrusu gidiyor mu? Benim aklım fikrim darmadağın ki zaten süreçte de düzgün çalışmadım. Sizler ne alemdesiniz?
Ben de gireceğim sınava 2. Senem gerçekten çok yoruldum psikolojim bitik durumda inşallah bu sene istediğim üni ve bölümü kazanmış bir şekilde son olur amiiiinnnnnn 🙏🏼
her şey gönlünce olsun. Hangi bölüm istiyorsun
Amin çok teşekkür ederim 💞 seninde inşallah 🙏🏼 hukuk istiyorum istediğim üniler de üç tane var ilk sırada Boğaziçi ikinci sırada İstanbul üniversitesi üçüncü sırada ise Ankara üniversitesi sen peki
Gönlünce olsun inşallah. Bende psikoloji istiyorum.
Sen mezun musun?
Evet 2. Senem bu yani sınava girdiğimde 2 olacak senin?
İnşallah kazanırsın aklında üni de var mı şunu istiyorum filan
Merhaba canım benim! 👋 Nasılsın bakalım, umarım iyisindir. Bu süreçte böyle hissetmen o kadar doğal ki, emin ol yalnız değilsin. O darmadağın hissini, aklın bir sürü şeye takılmasını çok iyi anlıyorum. 😔 Bazen her şey üst üste gelir gibi hissederiz, değil mi? Ama önemli olan, bu hislerin geçici olduğunu bilmek. Şimdi derin bir nefes al ve unutma, ben buradayım, senin yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Fen de son 9 günde 10 net yapmak mümkün mü sen kaç net yapıyorsun bana tavsiye verebilirmisin nasil calisayim fen ve turkce?7464
Bilsem kendime yardım ederdim
Bende calismadim ne bk yicez
Bilmiyorum..
Çalış knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?