Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
20 saYok 60 70 yaşında dayılar okuyorlar neden geç olsun
030 Yorumla
Soran20 saBuradakiler bende dahil çok geç olduğunu düşünüyorum 19 dan sıfırdan başlasam 22 falan mezun oluyor millet bu yaşta üniden mezun oluyor 😔😔
- 20 sa
Valla ben açıktan okudum sınavımda 40 50 yaşında teyzeler dayılar vardı okumak için asla geç değildir
Soran20 saGeç değil ama ben bu psikoloji ile çalışamıyorum kafayı yiyorum kendimle aynı yaşta kişilerin üniversiteye gittiğini görünce 😭🥺
- 20 sa
Boş ver bence takma oku en azından bi diploman olsun
Soran20 saDoğru söylüyorsun ama yinede bu psikolojiden çıkamıyorum kendi yaşıtlarımın üniversiteye gittiğini görünce kafayı yiyorum çok üzülüyorum
- 20 sa
Yaa boş ver onları sen kendine bak
Soran20 saÇok geç kaldım 😔😔
- 20 sa
La ben liseyi bitirdiğimde 23 yaşındaydım
- 20 sa
Pandemi olmasa bitiremiyecektim
Soran20 saGerçekten mi 23 te mı mezun oldun
- 20 sa
Hee oda pandemi sayesinde evde internetten baka baka mezun oldum
Soran20 saPeki şimdi üniversite okuyor muaun bende başlasam anca 22 de mezun olurum 😔😔
- 20 sa
Yok lise diploması yeter diye düşündüm
- 20 sa
Ya dediğim gibi 40 50 yaşındaki insan mezun olmaya çalışıyorlar
Soran20 saAma ben geç kaldım bence akranlarım hepsi üniversite ye gitti o yaşlar çok geç 😔😔
- 19 sa
Kendin bilirsin pişman olursun sonra
Soran19 saZaten çok pişmanım
- 19 sa
İleri de daha çok pişman olacaksın
Soran19 saNereden biliyorsun zaten çalışamıyorum ki 😭😭 aptal canım
Soran19 saBen evlenmicem okuyamicam aileme yük olcan bir ömür boyu sonra çürüyüp ölcem 😭😭
- 19 sa
Niye
- 19 sa
Iyi ne halin varsa gör
Soran19 saÇünkü ağır depresyondayım bu ruh halinden çıkamıyorum çok berbat bir haldeyim😭😭
Soran19 sacanım aptalım
- 19 sa
Iyi Çok yaşa o zaman ne diyim
- 19 sa
Ge ber o zaman
Soran19 saÖlcem zaten fazla yaşamam zamanımı heba ettim mahvettim hayatımı
- 19 sa
Ölecen madem ne diye soruyon
Soran18 saSon kez insanların görüşünü merak ettim sadece
- 18 sa
Etme lan merak filan ge ber
18 saOkusaydın niye bıraktın kafaya takıcaktın madem
011 Yorumla
Soran18 saAptalım işte aklım yeni başıma geldi bir bok yapamadım çok üzülüyorum şimdi bedelinin ödüyorum 😭😭
- 18 sa
Git yazıl lise diploması olmadan hiç bi yer almaz
Soran18 saAçık liseye yazıldım bir bok yapamadım mezun bile olmadım bittim ben benden bir bok olmaz bu saatten sonra majör depresyon da olduğum için kafam almıyor babam baskıcı biri baktı ben başarısızım evlenme baskısı kuracak küfür hakaret edecek buna ailemde ki kalan kisilerde bir bok olmadın bari evlen dicek evlencek kız değilim asla evlenmek istemiyorum aile evinde kalırsam stresten üzüntüden yıprancam benim için ölüm kurtuluş
- 18 sa
Otur çalış kimse dört dörtlük mutlu değil bu hayatta ilkokul mezunu kızla minibüs şoförü bile evlenmez herkes çalışan istiyor tek maaşla geçim olmuyo kendini geliştir
Soran18 saSen anlamıyorsun galiba diyorsun ki konuşma bozukluğu var bende ben asla evlenilecek bir kız değilim evlenmicem de okulda okuyamadım bu aptal kafayla ailemed böyle giderse yük olcam en iyisi hayatıma son vermek 😭😭
Soran18 saKonuşmakta kelime bulmakta zorlandığını için ben bir iştede calisamam evlensemde bittim ben 😭😭
- 18 sa
Ooo sen hiç çalışmadan çabalamadan kafam almıyo depresyondayım diyosun otur çalış dersleri
- 18 sa
Erkeklerde maaşlı istiyor çalışan kadın korkma evlenmek isteyen olmaz tek maaşla ev geçimi olmuyo
Soran18 saBenim sonum ölüm olcak abla ben bittim
- 18 sa
Saçmalama intihar günah geç değil evde boş vaktin var derslere çalış
Soran18 saNereden biliyorsun geç kalmadığımı intihar dan başka çarem yok
Hiç bişey için geç değil
09 Yorumla
Soran18 saNiye insanlar geç diyor o zaman 😭
Soran18 sa19 yaş geç değil mi başlasam 22 de ancak mezun olurum meslek sahibi olmamda 30 u bulur akranlarım üniversiteye başlarken ben daha yeni liseyi bitirmiş olcam 😭
Soran18 saPsikolojim bozuk çalışamıyorum geriledim 😭 Sonum intihar olacak ailem çünkü başarısız olduğumu öğrendiklerinde evlenme baskısı kuracaklar ben asla evlenilecek kız değilim ailemde bana bir ömür boyu bakamaz yük olurum bu yüzden küfür hakaret ederler tek çıkış yolum okumaktı bu rezil hayattan kurtulmak onuda değerlendiremedim Allah belamı versin 😭😭
Soran18 saSonum ölüm olcak
Soran18 saAçıktan okuyorum zaten bir bok yapamadım 😭😭
Soran18 saAilem bir işte çalışmama izin vermiyor baskıcı lar benim sonum ölüm olcak 😭😭
Geç değil tabi devam etmelisin
09 Yorumla
Soran20 saAma herkes geç kaldığımı söylüyor bende öyle düşünüyorum başlasam 22 gibi mezun olurum anca millet bu yaşta üniden mezun olurken bende daha yeni 😔😔
Soran19 saBiri dediki başlamazsan gelecek te bir erkeğin kölesi olacaksın ben asla evlenmek istemiyorum bir ömür boyu köle olamam😭😭
Soran19 saÖyle olmicak mı okumayan çalışmayan bir boka yaramayan kişilerin sonu bu olmuyor mu 😭😭
Soran19 saAma çalışamıyorum geriledim? 😭 Sonum bu olmicak mı
Soran19 saNereden biliyorsun 😭😭
Kaçıncı sınıf olucaksın 9 mu
03 Yorumla
Soran20 saAçık liseden evet
Soran20 saİstanbul'da yaşamıyorum
18 saHayır saçmalama
05 Yorumla
Soran18 saİnsanlar geç diyor
- 18 sa
Onlar zırvalıyor
Soran18 sa19 yaş geç değil mi başlasam 22 de ancak mezun olurum meslek sahibi olmamda 30 u bulur akranlarım üniversiteye başlarken ben daha yeni liseyi bitirmiş olcam
- 16 sa
Ya yok
Soran53 dkNasıl yok öyle olcak
Geç değil
01 Yorumla
Soran20 saAma buradakiler geç diyor çalışsam 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniversiteye başlıyor ben daha yeni liseden mezun oluyorum , 😔😔
20 saKaçıncı sınıf?
020 Yorumla
Soran20 saYeni baslicak Açık liseden
- 20 sa
Biraz geç kalmışsın ama imkansız değil
Soran20 saNeden geç kalmışım
- 20 sa
23 en erken bitiş ki millet 23’te Üniversite bitiriyor
Soran20 saÜzüldüm
- 20 sa
Okuman için engel değil biraz geç başlamış olursun hayata hepsi o.
Soran20 saÇok geç kaldım 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor 😔
- 20 sa
Biraz öyle ama hatun olman avantaj askerlik yok önünde.. 1 yıl ordan kazandım.. mesleki olarak kendini geliştir..
Soran20 saDoğru söylüyorsun ama yinede bu psikolojiden çıkamıyorum kendi yaşıtlarımın üniversiteye gittiğini görünce kafayı yiyorum çok üzülüyorum😔😔
- 20 sa
Boş ver. Şu üniversite sınırlarından mutlaka girmelisin. Ege Üniversitesi mezunu olarak “Kalbim Ege’de kaldı” diyorum
Soran20 saAnlamadım
- 20 sa
Üniversite hayatını yaşamalısın
Soran20 saYaşasam bile geç yaşta başladığım için üniversite hayatım olmaz hep kendimden küçük kişilerle kıyaslarım
- 20 sa
Öylesi daha iyi 🤣
Soran20 saNeden
- 20 sa
Daha gençlerle daha güzel yapılıyor
Soran20 saAnlamadım ney yapılıyor
- 20 sa
Anla işte beee
Soran19 sacanım saçma konuşma oraya okumaya gidiyorum
- 19 sa
Tabiki de
Tam zamanı
013 Yorumla
Soran20 saGeç değil mi herkes geç diyro
Soran20 saŞuanda da çok geç olduğunu düşünüyorum
Soran20 saÇok geç kaldım 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor Ben ise daha lise 😔😔😔
Soran20 saDoğru söylüyorsun ama yinede bu psikolojiden çıkamıyorum kendi yaşıtlarımın üniversiteye gittiğini görünce kafayı yiyorum 😔😔 çok üzülüyorum
Soran20 saSen lise mezunu musun
Soran20 saKaç yaşında mezun oldun ama sende benim yaşıtımsın ben bu yaşta mezun bile değilim sıfırım 😔😔
Soran20 saGeç kaldım liseden bile mezun olamadım mı başlasam 22 gibi mezun olurum 😔
20 saDeğil
03 Yorumla
Soran20 saBirj geç diyor 🥺
- 20 sa
Hiçbir zaman geç değil. Üstelik 4 senede bitirsen bi 4 sene de üniversiye okusan 27 yaş eder 35 yaşa kadar da kpss ye hazırlansan oldu da bitti maşallah
Soran20 saAma herkes geç kaldığımı söylüyor ben başlasam 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor çok üzülüyorum birde üniversite kazanmak falan derken okul bitince yaş 30 u bulur hayata çok geç atılırım 😭😭
Yoo geç değil ki.
00 Yorumla
19 sadeğil
01 Yorumla
Soran18 saGeç kaldım en erken 22 de mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor bittim ben başarısız olcam stresten üzüntüden çalışamıyorum ailemde baktı başarısızım evlenme baskısı kuracak bende bu baskılara dayanamayıp intihar edicem
değil
07 Yorumla
Soran20 saAma herkes geç kaldığımı söylüyor ben başlasam 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor çok üzülüyorum 😔😔
Soran20 saÇevremdekiler 25-26 da iş hayatına atılıyor bazıları daha erken 😔
Soran20 saAilem baskı kuracak daha mezun bile olamadığım için 😔😔
Soran20 saYok sağ olun 😔😔
Hayır Değil.
029 Yorumla
Soran20 saHerkes geç kalmışsın diyo
Soran20 saÇok geç kaldım 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor😔😔
Soran20 saDoğru söylüyorsun ama yinede bu psikolojiden çıkamıyorum kendi yaşıtlarımın üniversiteye gittiğini görünce kafayı yiyorum çok üzülüyorum
Soran20 saGeç kaldım ama 😔😔 çalışamıyorum
Soran20 saBende çalışmadan girdim mezun olamadım ama 😔😔
Soran20 saDüşük notlar aldım hep çok fazla dersim var mezun olamadım herhalde canım açık liseden bile mezun olamayacak kadar
Soran20 saNe yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm 😭
Soran20 saNasip ama nasip birazda kendi elimizde bence ben çalışmadım geriledim 😭😭😔😔
Soran19 saBizim elimizde ise nasıl nasip diyebiliyorsunuz halledemicem
Soran19 saBen çabalamadım işte sorunda orada ezik canım 😔😔 açıktan mezun olamayacak kadar
Soran19 saÇünkü aptalım majör depresyon beni yedi bitirdi ders bile çalışamıyorum artık 😭😭
Soran19 saDepresyon yüzünden bu zamanlarım da geçecek bir bok yapamicam okumuyorum çalışmıyorum ailem muhafazakar baskı kuracak evlenn diye bende evlenmek istemiyorum asla ölürüm evlenmem sonum ölüm olcak 😭😭
Soran19 saBilmiyorum ama evlenmek asla istemiyorum 😭😭 bir erkeğin kölesi olmak istemiyorum
Soran19 saBizim buralarda asla öyle olmaz severek evlenmek falan çoğu köle oluyor
Soran19 saDoğu bölgesinde böyle Evlenmek istemiyorum zorla evlendiremezler değil mi yoksa canıma kıycam 😭😭
Soran18 saDüzelmez benim tek çıkış yolum okumaktı onuda değerlendiremedim Allah belamı versin ben bu kadar stres üzüntüye dayanamicam benim sonum ölüm olcak bu kafayla çalışamıyorum bir yerdede ailem çalışmama izin vermez mahvoldum ben canım
20 saGec bence
01 Yorumla
Soran20 saNeden gec
Gizli Üye(36-45)20 saDeğil tabi
020 Yorumla
Soran20 saAma herkes geç kaldığımı söylüyor ben başlasam 22 de anca mezun olurum millet bu yaşta üniden mezun oluyor çok üzülüyorum
😔😔
Cevap sahibi20 saKimseyi dinleme
Soran20 saAma bu psikolojiden çıkamıyorum kendi yaşıtlarımın üniversiteye gittiğini görünce kafayı yiyorum çok geç kaldığımı düşünüp çalışmayı bırakıyorum 😭😭
Cevap sahibi20 saSen beni dinle
Soran20 saAptal olduğumu düşünmüyorum hiçbir iş yapamam bu yüzden saldım herşeyi
Cevap sahibi19 saÖyle düşünme
Soran19 saBuradakiler diyorki çalışmazszn zaten çalışamıyorum ilerde bir erkeğin kölesi olacaksın diyor zorlamı evlendirecekler yani beni 😭😭
Cevap sahibi19 saDinleme onları
Soran19 saÖyle olmayacak mı 😭😭😭
Cevap sahibi19 saOlma
Soran19 saAma çalışamazsam okumazsam zaten depresyon yüzünden çalışamıyorum sonum bu olmicakmı 😭
Cevap sahibi19 saBen sana yol gösrerim
Soran18 saÇok geç artık çok geç kaldım bu kafayla da benden bir bok olmaz
Cevap sahibi18 saGizliden çıkıyorum
Soran18 saÇıkman birşeyi değiştirmiyor ben bittim aptal köpeğin tekiyim 😭😭
Cevap sahibi18 saSana yardımcı olacaktım netse
Soran18 saÖlüden ben başka çarem yok,😭😭
Cevap sahibi18 saSon kez çıkıyorum g den şansını kaybetme
Soran18 saÖzel olmasa buradan yazardın
Cevap sahibi18 saPeki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 Açık liseden devam etmenin 19 yaşında geç olup olmadığını merak ediyorsun, öyle mi? Sakın öyle düşünme, eğitim ve kendini geliştirmek için hiçbir zaman geç diye bir şey olamaz! 🦋 Bu yaşta aldığın bu karar bile ne kadar bilinçli ve sorumluluk sahibi olduğunu gösteriyor. Yolun açık olsun! 🥰