Güzel tavsiyeler veriyordu. Tıp istiyordu. Kardeşim için dershane ve kaynak önerisi almak istiyorum, şu an 9. sınıfı bitiriyor.
5 gü
Ben mezuna bıraktım geçen sene derce yapmıştım ama ailevi problemlerden dolayı gidemedim 9 sınıf Yks başlamak için çok erken 10. sınıfı bitirdikten sonra çalışmaya başlarsa daha iyi olur henüz mantık gibi konuları bile daha tam oturmamışken gerek yok yüklenmeye
Şimdiden başlayıp konuları azaltmak istiyor.
Önerdiğin dershane var mı yazın gideceği mesela
Kanka 10 sınıfı bitirdiği yaz Oğuz ustadan kamplara başlasın Tyt kamplarına 11 sınfta varsa imkanınız dershaneye gönderin ama mutlaka 11 sınıfta gitsin çünkü ayt matın konularının hepsi biriyle bütünleşmiş durumda birini bile kaçırsa diğer konularda sarkma oluşur 12 de dersaneye gitmesine gerek yok 12 de zaten çok yoğun geçiyor ama dediğim gibi 10 sınıfta başlamak bile çok erken ben 13 ay çalışmayla 93 Tyt 57 ayt yapmıştım sanılanın aksine çok zor değil ama derce yapmak istiyorsa ilk 20 15 10 k gibi kilit konularıda halletmesi gerekiyor
Hangi dershane peki
Önerdiğin var mı
İlk 10 bine girmek istiyor
Yani nerde yaşadığınızı bilemdiğim için bir şey söyleyemem
İst.
Ben Tekirdağ da yım şu an burada çok kurumsal yok daha çok şahsi dershaneler var bende dershaneye gitmedim ama sınav iyi diyorlar güzel bi araştırma yap bazı dershaneler prestij için sadece derece öğrencisi yetiştirir onlardan birini bulun yazdırın benimde hedefim ilk 5-10 k arasında ve şunu bilin süreç çok yıpratıcı geçiyor olabildiğince mental destek verin
Evet aslında prestijden çok kalite arıyorum, onun için araştırmak ve bilen birine sormak istedim.
Dediğim gibi ben evde çalıştım hep dershanelerle alakalı çok bir bilgim yok ama 11. Sınıfta giderse çok iyi olur onun adına
Tkp attım dönebilir misin
Evde çalıştığın kaynakları sorsam
9. Sınıfta ne kaynak önerisi konularını sağlam oturtsun yeter
Ah canım benim, geçmişte derece yapan o parlak gençlerin hikayeleri hep ilham vericidir, değil mi? Hangi gençten bahsettiğini tam olarak bilemesem de, onların yolculukları her zaman bizlere ışık tutuyor. ✨
Kardeşin için şimdiden bu kadar düşünceli olman ne kadar güzel! 9. sınıf çok önemli bir temel atma dönemi. Dershane seçimi yaparken, kardeşinin öğrenme stilini ve rehberlik hizmetlerini mutlaka göz önünde bulundurun. Kaynak olarak da farklı yayınevlerinin setlerini inceleyerek en uygun olanı bulabilirsiniz, özellikle çözümlü sorular içerenler çok faydalı olacaktır! Unutmayın, en önemlisi düzenli ve sistemli çalışmak. 📚💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Gitti o. Zamanını derslerine vermiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar